SEJO KALAČ NAPRAVIO HAOS U AUTOBUSU: Putnici hteli da zovu POLICIJU, došlo do INCIDENTA!

Autor:

Zabava

09.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač je postao pravi skandal-majstor!

SEJO KALAČ NAPRAVIO HAOS U AUTOBUSU: Putnici hteli da zovu POLICIJU, došlo do INCIDENTA!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad, youtube.com

Pevač Sejo Kalač ponovo se našao u centru skandala, ovog puta u autobusu koji je vozio na relaciji Duisburg (Nemačka) - Mostar (BiH), prenosi "Crna hronika". Kako pišu, pevač je konzumirao alkohol tokom putovanja, a u autobusu je bio u društvu svog telohranitelja.

Kako se navodi, Sejo se vraćao sa muzičkog nastupa, a tokom putovanja je vređao putnice, zbog čega je bio više puta opominjan, a putnici su bili spremni i da pozovu policiju. Međutim, uspeli su da smire situaciju.

Nakon dolaska u Bosnu i Hercegovinu, Kalač je izašao je u Bugojnu, a ostali putnici su nastaviili svoje putovanje. Ovim povodom se oglasio Sejov saradnik Hilma.

- Komentar je suvišan, preuveličali su sve - poručio je saradnik Seja Kalača za "Telegraf.rs".

Republika

Foto: youtube.com/OTV Valentino

Sejo Kalač

Podsetimo, u novembru prošle godine pojavila se informacija da je Sejo priveden u policiju nakon što je navodno pretio vlasnici jedne kafane u Hrvatskoj.

Vlasnica kafane je ispričala kako joj je pevač navodno pretio smrću zbog čega je policija alarmirala. Sa druge strane, Sejo je sve demantovao i istakao da je ta žena sve izmislila. 

Za domaće medije se oglasila Policijska uprava u Zagrebu, koja je potvrdila navode o privođenju Seja Kalača.

- Obaveštavamo vas da su policijski službenici Šeste policijske stanice Novi Zagreb u nedelju, 12. novembra 2023. godine dovršili kriminalističko istraživanje za pretnje 59-godišnjeg S.K. na štetu 57-godišnjakinje S.J. - stoji u odgovoru PUZ (prim.aut Policijska uprava zagrebačka), kao i potvrda da je Sejo Kalač ipak priveden na saslušanje, nakon čega je podignuta krivična prijava.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predat pritvorskom inspektoru, dok je prijava podneta Opštinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu - navodi se u odgovoru Policijske uprave - preneo je tada "Infomer" odgovor Policijske uprave.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sejo Kalač bio je priveden u novembru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading