UPALI SMO NA ONLYFANS NATAŠE ŠAVIJE! Gledate na sopstvenu odgovornost, muškarci daju čitavo bogatstvo za OVE VRELE SCENE!

Autor:

Zabava

08.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite na profil Nataše Šavije na popularnom sajtu za odrasle.

UPALI SMO NA ONLYFANS NATAŠE ŠAVIJE! Gledate na sopstvenu odgovornost, muškarci daju čitavo bogatstvo za OVE VRELE SCENE!

Foto: Privatna arhiva

Starleta i bivša učesnica rijalitija Nataša Šavija ne libi se da pokaže svoje zavodljivo telo na društvenim mrežama ni nakon što je brutalno pretučena, te se i nakon teške životne drame izborila da se vrati svakodnevnom životu i obnaženim fotografijama.

Kao što je več poznato, popularna starleta zgrće novac na OnlyFans-u, sajtu za odrasle, koji funkcioniše po principu pretplate, te se za svaku "uslugu", fotografiju ili snimak posebno plaća, a zainteresovanih je sve više.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

 

Nije tajna da Šavija odlično zarađuje preko OnlyFansa, a svakodnevno radi na boljem kontentu, zbog čega ima sve više pratioca i fanova, kako na pomenutoj platformi, tako i na Instagramu, gde se trudi da zagolica maštu, a muškarci joj neprestano traže još.

Mi smo "upali" na njen profil na pomenutom sajtu, gde smo zatekli pregršt golišavih fotografija i eksplicitnih snimaka, koje starleta debelo naplaćuje. Ona se potrudi da svojim vernim fanovima ponudi zanimljiv sadržaj, te za svako fotografisanje osmisli "kostim", kao i program, a ne krije da joj muškarci traže specijalne usluge, odnosno privatne snimke, samo za njihove oči.

Podsetimo, Starleta Nataša Šavija dobila je 3.000 evra za seksi klip koji je preko Onlyfans profila poslala muškarcu koji je uredno pitao za uslugu. Kako smo saznali, Šavija je digla cenu mesečne članarine na svom nalogu na pomenutoj platformi nakon skandala s bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji ju je brutalno pretukao, pa je na kraju morala na nekoliko operacija oka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading