TO JE KLJUČ POBEDE NAD ŽALGIRISOM: Sferopulos otkrio šta Zvezda mora da promeni kako joj se ne bi ponovio debakl kao protiv Budućnosti!

Autor: P. Z.

Sport

08.02.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će u petak ugostiti Litvance.

TO JE KLJUČ POBEDE NAD ŽALGIRISOM: Sferopulos otkrio šta Zvezda mora da promeni kako joj se ne bi ponovio debakl kao protiv Budućnosti!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova dočekuju ekipu Žalgirisa, u utakmici 26. kola Evrolige.

Svoja očekivanja od predstojećeg meča izneo je šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos.

- Žalgiris je u dobrom momentumu, dobrom ritmu, pobedili su tri od poslednje četiri utakmice, pa je za nas bitno da budemo veoma koncentrisani. Primarno je da odigramo dobru odbranu, te da na taj način kontrolišemo utakmicu. Treba i u napadu da vidimo šta pokušavaju da urade i igramo pametno protiv svih poteškoća u koje će nas staviti. Igraju sada na drugačiji način u odnosu na prvi meč, moramo biti pametni, da čitamo - rekao je Grk okupljenim novinarima.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Crveno-beli su u ponedeljak deklasirani od Budućnosti u Podgorici, a Sferopulos se osvrnuo na taj okršaj.

- Očekujem bolju odbranu, kao što sam rekao na početku. Defanzivno moramo biti solidni. Ako dozvolimo da igraju u svom ritmu imaćemo probleme. Moramo da dezoragnizujemo utakmicu, to je prva stvar koju moramo da unapredimo u poređenju sa utakmicom protiv Budućnosti.

Novo pojačanje Crvene zvezde je iskusni Trej Tompkins.

- I dalje je u procesu rehabilitacije, biće mu potrebno još nekoliko dana, ne znam tačno koliko za njegovo koleno. Posle toga biće deo tima.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Trej Tompkins

Nastavio je o Tompkinsu.

- On im naravno veliko evroligaško iskustvo, igrač je najvišeg nivoa, igrao je za Real Madrid, uvek se borio za Evroligu. On poznaje takmičenje, zna kako da igra utakmice za osvajanje titula. On je igrač koji se uklapa u naš mentalitet, on ima kvalitet da nam pomogne i da nam nešto što nemamo - poručio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading