SFEROPULOS OTVORIO DUŠU! Trener Zvezde govorio o Teu i Žocu! Promašajima, Beogradu i muzici! Uskoro ekskluzivno na portalu Republika.rs!

Autor: M. M.

Sport

08.02.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak o brojnim temama.

SFEROPULOS OTVORIO DUŠU! Trener Zvezde govorio o Teu i Žocu! Promašajima, Beogradu i muzici! Uskoro ekskluzivno na portalu Republika.rs!

Foto: Starsport

Pred košarkašima Crvene zvezde su brojni izazovi, što u Evroligi, AdmiralBetABA ligi, ali i Kupu Radivoja Koraća.

Takođe, pred trenerom crveno-belih Janisom Sferopulosom je veliki izazov da sklopi mozaik i obraduje armiju navijača osvajanjem trofeja. Ali, neće mu biti lako pošto je, svedoci smo, tim sa Malog Kalemegdana u usred sezone bitno promenio roster, što odlascima, što dolascima novih košarkaša.

Kako se nosi sa tim, koliko mu odmaže u nastojanjima da ostvari ciljeve, grčki stručnjak je u ekskluzivnom intervjuu govorio za portal Republika.rs.  

Sferopulos nam je otkrio i svoja najranija sećanja o tome kako je zavoleo košarku, odnosno koliko je srpska i jugoslovenska košarka oblikovala njegovu ljubav prema igri pod obručima. 

Trener Zvezde govorio je i o našoj kulturi istoriji i muzici, sinovima. A, iznenadićete se kada čujete kako mu se zovu otac i sin. 

Beograd je, takođe, brzo zavoleo, pa otkriva kako provodi vreme sa suprugom u srpskoj prestonici. 

Tema razgovora je bio i odnos sa predsednikom crveno-belih Nebojšom Čovićem, kao i trenerom Partizana Željkom Obradovićem.

Janis je pričao i o pojačanjima, Milošu Teodosiću, igračima koji su u međuvremenu napustili Kališ.

Kompletan intervju sa Janisom Sferopulosom, koji je u razgovoru za naš portal otvorio dušu, na Republika. rs možete pročitati za dva sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading