GODINAMA SEJALI STRAH PO SRBIJI I REPUBLICI SRPSKOJ! Braća Hofman demonstirala silu gde god su stigli, ali je njihovom MALTRETIRANJU DOŠAO KRAJ! POGLEDAJTE ŠOK SNIMKE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smimci su zastrašujući!

GODINAMA SEJALI STRAH PO SRBIJI I REPUBLICI SRPSKOJ! Braća Hofman demonstirala silu gde god su stigli, ali je njihovom MALTRETIRANJU DOŠAO KRAJ! POGLEDAJTE ŠOK SNIMKE! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, DRUŠTVENE MREŽE

Braća Hofman

Na današnjem ročištu u Rumi, Miljan Hofman, jedan od dvojice braće koji su sejali strah po Srbiji i regionu , danas se na suđenju izjasnio da nije kriv, i da je sve za šta je optužen bilo u svrhu šale

To su takođe protvrdili i njegovi branioci, kojih je na suđenju bilo ukupno pet. 

Njemu je, takođe, produžen pritvor. 

HAPŠENJE

U novembru 2023. godine, u jednom luksuznom restoranu u jednom tržnom centru uhapšeno je pet osoba, među kojima su bili i braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović.

Kako se vidi na video snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhapsili su pet osoba.

 

 

Početkom novembra meseca na društvenim mrežama kružilo je više video snimaka na kojima se vidi grupa momaka koju predvodi Ljuban Hofman Vidović, kako dolaze u više kafića i maltretmiraju ljude. 

Naš portal je odmah po njihovom hapšenju objavio priču oko šokantnog snimka na kom se vidi Miljan kako šamara konobara jednog poznatog ugostiteljskog objekta.

Na snimku se jasno vidi kako Miljan drži glavu konobara, naređuje mu da spusti ruke, a zatim ga brutalno šamara i u jednom trenutku ga čak ujeda za lice. Ovaj uznemirujući incident dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Ljuban Hofman pravio haos u kafićima u Modriči.

https://tv.republika.rs/vesti/video/2738-miljan-hofman-se-izivljava-nad-konobarom

Pored toga pojavio se i snimak gde se vidi kako Miljan poziva nepoznatu osobu na otvoreni sukob,odnosno da poravnaju račune. Snimak je ispunjen bahatim ponašanjem, pokazivanjem pesnica i nabildovanih mišića.

https://tv.republika.rs/vesti/video/2752-miljan-hofman-davi-i-samara-mladica

Pojavio se i snimak gde Miljan urla i preti na sred ulice. 

https://tv.republika.rs/hronika/video/2739-miljan-hofman-ne-prestaje-da-seje-strah-urla-i-preti-nasred-ulice

Takođe, snimak koji je izazvao veliku zabrinutost u javnosti pokazuje Ljubana Hofmana Vidovića okruženog pripadnicima policija Republike Srpske u položajima koji izgledaju kao da ga štite. 

 

 

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz Prvog osnovnog tužilaštva, predloženo je da se prema okrivljenom Miljanu Vidoviću produži pritvor imajući u vidu da i dalje stoje razlozi za isti, te da sud nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine, kao i da se Prvi osnovni sud u Beogradu oglasi mesno nenadležnim, s obzirom na to da je krivično delo izvršeno u Irigu, te da po pravnosnažnosti rešenja uputi spise Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici, kao stvarno i mesno nadležnom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading