ISPLIVALA INFORMACIJA DA JE PRONAĐENO TELO NESTALOG FILIPA: Zbog vesti na mrežama, porodica nestalog mladića u šoku - evo šta kaže policija!

Autor:

Hronika

08.02.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Urumović nestao je 20. novembra prošle godine u mestu Klenak.

ISPLIVALA INFORMACIJA DA JE PRONAĐENO TELO NESTALOG FILIPA: Zbog vesti na mrežama, porodica nestalog mladića u šoku - evo šta kaže policija!

Foto: Ilustracija: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić

Klenak je danas uzdrman vestima o pronalasku tela Filipa Urumovića (22), čije se nestajanje tragalo skoro tri meseca.

Iako zvanične informacije nisu stigle iz Policijske uprave Sremska Mitrovica, mediji i društvene mreže prepuni su objava o ovom tragičnom događaju. Porodica, šokirana ovom vesti, nije bila obaveštena o ovom pronalasku, što je dodatno pojačalo njihovu neizvesnost i bol.

Filipov prijatelj, za Telegraf.rs, izjavio je da su vest o pronalasku tela videli u medijima i da porodica nema nikakve zvanične informacije o tome. "Ne znamo odakle to, niko nam ništa nije javio. Sakupili smo se da vidimo šta se dešava, ali informacije o tome nisu stigle do nas", rekao je Filipov prijatelj.

Filip Urumović nestao je 20. novembra prošle godine u mestu Klenak, a poslednji put viđen je kod starog železničkog mosta, gde je pronađen i njegov automobil sa ključevima.

- Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja . priča jedan od Filipovih četvorice drugova.

Svi drugovi ističu da je Filip bio primeran mladić, bez ikakvih problema, neprijatelja ili dugova. Ovaj tragični događaj ostavlja zajednicu u Klenku u šoku i tuzi, dok se nadaju da će istraga otkriti istinu o Filipovom nestanku i smrti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading