LASO "ZAPALIO" VATRU UOČI DOLASKA PARTIZANU! Tuča je PROMENILA seriju sa Realom! Pominjao Pantera i Ljulja, OVO nije trebalo...

Autor:

Sport

08.02.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju protiv Bajerna iz Minhena utakmicu 26. kola Evrolige.

LASO "ZAPALIO" VATRU UOČI DOLASKA PARTIZANU! Tuča je PROMENILA seriju sa Realom! Pominjao Pantera i Ljulja, OVO nije trebalo...

Foto: Starsport

Pablo Laso

Bivši trener Reala Pablo Laso smatra da je tuča iz finiša drugog meča prošlosezonskog plej ofa između Madriđana i Partizana promenila njihovu seriju.

Pred kraj utakmice došlo je do obračuna na parketu, nakon kojeg su kažnjeni Kevin Panter i tadašnji centar crno-belih Matijas Lesor, odnosno, Geršon Jabusele i Serhio Ljulj iz tabora kasnijeg evropskog prvaka.

Partizan je vodio 2:0 u pobedama, sa dva trijumfa u Madridu i visokim vođstvom u trećem meču, ali je Real velikim preokretom obezbedio fajnal-for i osvojio Evroligu.

Republika

Foto: Starsport

detalj iz meča Partizana i Reala

- Prvi put da tim izgubi oba meča kod kuće i onda dobije tri uzastopne utakmice. To govori o Madridu i kako se vraća. Govori i o Partizanu da dobije dve utakmice u Madridu. Ok, šta se desilo na kraju druge utakmice to je tužno za košarku. Nekako je to promenilo plej-of. Tako ja to vidim. Serhio je napravio jak faul. Loš, ali jak faul. Panter je reagovao na način na koji nije trebalo. Trebalo je da samo ode na slobodna bacanja i da završi to. Međutim ono što je usledilo je bilo užasno. Sve je počelo od dva velika igrača. Kevina i Serhija. Ono što je sledilo niko nije mogao da kontroliše - rekao je Laso za “Sport klub”.

Trofejni stručnjak sada predvodi Bajern, koji će večeras gostovati Partizanu (20.30).

- Željko je za mene majstor i on je majstor na svakom treningu. Bilo je smešno, ali i teško za mene, jer je mnogo puta on mene gurao da radim stvari koje su mi bile teške. Na primer, možda nisam nešto shvatao. On bi rekao "Pablito, molim te, možeš li ovo da uradiš". Ja sam rekao "Da ali ne znam da li ću…". "Možeš to da uradiš! Uradi! Ne zaje*avaj me". Za mene je to bio odnos gde je znao ono šta ja znam. Za mene u redu. Ali znao je šta svi igrači znaju. To je mnogo. To dovoljno govori o njemu. On ne samo što zna šta će Pablo Laso uraditi, on je znao šta će svi ostali uraditi - istakao je Pablo Laso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading