BRENA I BOBA IDU U ZATVOR! Stigla kazna zbog DIVLJE GRADNJE, idu iza rešetaka ako ne plate VRTOGLAVU CIFRU!

Autor:

Zabava

08.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podneta optužnica protiv Lepe Brene i Bobe Živojinovića zbog gradnje bez građevinske dozvole!

BRENA I BOBA IDU U ZATVOR! Stigla kazna zbog DIVLJE GRADNJE, idu iza rešetaka ako ne plate VRTOGLAVU CIFRU!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutić/Petar Divac, E-stock

Nakon što je portal Republika i Srpski telegraf prvi raskrinkao aferu pevačice Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića, da su gradili kuću na teritoriji na kojoj nisu imali građevinsku dozvolu, protiv bračnog para podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

Kako Republika sada saznaje, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas optužni predlog protiv Brene i Bobe, zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od 2019. do 2020. godine u Novom Beogradu, zajednički, bili investitori objekta koji je građen bez građevinske dozvole.

Ovim postupcima, kako dalje saznajemo od izvora upućen u ceo slučaj, okrivljeni su izvršili krivično delo Građenje bez građevinske dozvole iz odredbe člana 219a stav 2 Krivičnog zakonika, zbog čega će estradni par završiti iza rešetaka u trajanju ne kraćem od osam meseci. Kazna se neće izvršiti ukoliko u roku proveravanja od dve godine ne naprave novo krivično delo, ali će morati da plate novčanu kaznu u iznosu ne manjem od 500.000 dinara.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljene nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza oglasi krivima te da im izrekne uslovne osude tako što će im utvrditi kazne zatvora u trajanju ne kraćem od osam meseci i istovremeno odrediti da se ovako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od dve godine ne izvrše novo krivično delo, kao i da ih osudi na plaćanje novčanih kazni u iznosima ne manjim od 500.000 RSD - navodi se iz tužilaštva.

Republika

Foto: NEmanaj Pancic, Petar Divac

Lepa Brena gradila na divlje

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading