HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Dvojnica Jovane Jeremić ULETELA na Pink, krenula da PRETI: Gasi kamere! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagli prekid programa na Pinku zbog upada dvojnice Jovane Jeremić!

HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Dvojnica Jovane Jeremić ULETELA na Pink, krenula da PRETI: Gasi kamere! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Voditelj Ognjen Amidžić započeo je novo izdanje emisije "Amidži šou" uobičajenim uvodom, ali ovog puta je doživeo neočekivanu situaciju. Dok je predstavljao aktuelnosti koje su obeležile nedelju, u studio je neočekivano stigla dvojnica voditeljke Jovane Jeremić na rolerima, izazivajući iznenađenje svih prisutnih u studiju, ali i kraj malih ekrana.

Naime, dvojnica Jovane Jeremić koja je postala hit na društvenim mrežama, izmaila je urnebesne reakcije gledalaca jer je popularnu voditeljku Pinkovog jutarnjeg programa "skinula na keca".

- Ognjene! Gasi kamere, stop! Ja sam uvek jedna jedina i prva - rekla je dvojnica Jovane Jeremić.

- Kakav je život na točkovima - pitao je Ognjen.

- Brz i skup kao kazaljke na Roleksu, ja sam navikla na to...Je l' si pratio statistiku?! Ja sam u top pet najboljih žena, tako da ništa ne bih promenila. Ako ti je već došla Dragana Mirković, hoću pored nje da sedim, ako treba i do predsednika - rekla je ona.

Inače, dvojnica Jovana Jeremić, kako su je prozvali na društvenim mrežama, nedavno je objavila snimak na socijalnoj platformi TikTok gde imitira popularnu voditeljku, a njen klip je za kratko vreme zadobila neverovatan "lajkova" i broj pregleda, koji dostižu skoro dva miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading