DRUGA NAJVEĆA PRODAJA U ISTORIJI VOŽDOVCA: Kasa "zmajeva" sve punija! Mladi štoper u Švedskoj!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obeštećenje milion evra!

DRUGA NAJVEĆA PRODAJA U ISTORIJI VOŽDOVCA: Kasa "zmajeva" sve punija! Mladi štoper u Švedskoj!

Foto: Starsport

Prelazni rok u Srbiji je bio vrlo sadržajan za klub Voždovac, koji je uspeo da dobro zaradi transferima nekoliko igrača.

Pored već poznatih odlazaka Borislava Burmaza, Bogdana Vastčuka i Filipa Damjanovića, klub je morao da se oprosti i od Nikole Zečevića. Mladi talentovani defanzivac je upisao 28 nastupa u dresu Voždovca, privukavši pažnju evropskih klubova, među kojima se istakao švedski Haken. Transfer Zečevića doneo je Voždovcu značajnu sumu od 1.000.000 evra, što je još jedan uspeh za ovaj fudbalski klub. Zapravo je drugi najveći transfer u istoriji "zmajeva" posle neprikosnovenog Filipa Stuparevića koji je 2019. godine prodat Votfordu za 2.250.000 evra. 

Prethodno je klub iz Zaplanjske za kratak vremenski period prodao Borisava Burmaza, Bogdana Vastčuka i Filipa Damjanovića. Takođe, došlo je promene u stručnom štabu pošto je raskinuta saradnja sa trenerom Markom Savićem, a na njegovo mesto došao je Nikola Mitić, koji je postao najmlađi šef stručnog štaba u Superligi. Ove promene dolaze neposredno pre početka drugog dela sezone, gde će Voždovac započeti borbu za opstanak u gornjem delu tabele šampionata. Voždovac će otvoriti drugi deo sezone duelom sa Crvenom zvezdom na "Marakani" u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading