NE VOLI IBRA SAMO BRENU, SRPSKU MUZIKU UOPŠTE! Veliki je PRIJATELJ sa našim najboljim SPORTISTIMA! Evo šta misli o JUGOSLAVIJI!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vodili su me tamo, drugi svet", kaže Zlatan.

NE VOLI IBRA SAMO BRENU, SRPSKU MUZIKU UOPŠTE! Veliki je PRIJATELJ sa našim najboljim SPORTISTIMA! Evo šta misli o JUGOSLAVIJI!

Foto: Starsport/Ilustracija

Zlatan Ibrahimović ponovo je privukao pažnju javnosti pošto je na čuvenom San Remu predstavljen uz muziku domaće pevačice Lepe Brene. Ranijih godina je na bis izlazio i uz Nadu Topčagić, a posete splavovima i kafanama sastavni su seo njegovog programa kada poseti srpsku prestonicu.

Sveđanin čiji su roditelji iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske nikada nije krio svoje korene. A tokom bogate karijere družio se sa brojnim srpskim sportistima. Kao i iz drugih balkanskih zemalja. U igračkim danima Mihajlovićem, Stankovićem, danas Đokovićem i drugima.

Ipak, nije najlepše dočekam u Beogradu, iako je oduvek pokazivao naklonost prema Srbiji i njenim ljudima. Nikada se u njegovim izjavama iako je britkog jezika nije se mogao osetiti i naslutiti neka vrsta animoziteta. U meču Zvezde i Milana u Ligi Evrope, s prazne Marakane usled pandemije koronavirusa, mogle su se čuti brojne uvrede na njegov račun. Ali očigledno da Ibra za to ne mari i ne planira da se odrekne stvari koje ga vežu na Srbiju i uostalom podneblje odakle je poreklom. Poslednji primer je odabir pesme na tako jednom prestižnom događaju kao što je San Remo.

- Ja sam Šveđanin, ali i mešanac. Majka mi je Hrvatica, katolkinja, a otac iz BiH i musliman, a iako sam najveći deo karijere proveo u Italiji, najranija sećanja vezana su mi za Jugoslaviju. Vodili su me tamo, autom i vozom. Još je bio komunizam. Drugi svet - rekao je svojevrememo Zlatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading