HITNA EVAKUACIJA NA SANREMU: Policija odmah reagovala zbog DOJAVE O BOMBI!

Autor:

Zabava

06.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal na prestižnom muzičkom festivalu!

HITNA EVAKUACIJA NA SANREMU: Policija odmah reagovala zbog DOJAVE O BOMBI!

Foto: shutterstock

Policija

Italijanska policija je u ponedeljak uveče, 5. februara, morala da evakuiše vilu u kojoj je bila organizovana gala zabava kojoj je prisustvovalo oko 30 gostujućih pevača "Sanrema", najpoznatijeg italijanskog muzičkog festivala. Razlog evakuacije bila je anonimna dojava o bombi koju je policija primila, navodi državni emiter RAI.

Zgrada je evakuisana oko 23.00 sata, a oblast je zatvorena dok su se gosti vraćali u svoje hotele u ligurskom primorskom gradu Sanremu. Ipak, ispostavilo se da je dojava o bombi bila lažna, što je izazvalo veliku uznemirenost među prisutnima.

Na 74. izdanju Sanrema, koje se održava svake godine od 1951. godine, 30 umetnika će se boriti tokom pet večeri od 6. do 10. februara. Ovaj muzički festival ima dugu tradiciju i izuzetnu popularnost u Italiji, privlačeći pažnju kako domaće, tako i međunarodne publike. Umetnici se takmiče za prestižnu nagradu, a festival je poznat i po tome što je lansirao karijere mnogih poznatih muzičkih izvođača.

Kako nalaže tradicija, pobednik prestižnog italijanskog festivala će predstavljati i braniti boje ove države na prestižnom muzičkom takmičenju "Pesma Evrovzije".

Inače, i ove godine fudbaler Zlatan Ibrahimović se pojavio na "Sanremu" i privukao pažnju gledalaca širom sveta, a ovom prilikom prošetao je uz pesmu Lepe Brene "Luda za tobom". Ovo nije prvi put da je Ibrahimović na italijanskom festivalu iznenadio publiku izborom srpske muzike, jer je pre tri godine takođe spektakularno izašao na scenu uz pesmu Nade Topčagić "Jutro je". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading