PO UZORU NA LEPU BRENU! Vidal sleteo HELIKOPTEROM na teren, pa zajahao konja sa kraljevskom KRUNOM na glavi! Odbegli sin se VRATIO kući! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan povratak čileanskog reprezentativca u matični klub.

PO UZORU NA LEPU BRENU! Vidal sleteo HELIKOPTEROM na teren, pa zajahao konja sa kraljevskom KRUNOM na glavi! Odbegli sin se VRATIO kući! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pre više od tri decenije, jedan od najspektakularnijih koncerata Lepe Brene bio je onaj u Bugarskoj, kada je najveća srpska estradna zvezda sletela helikopterom na stadion "Vasil Levski" pred koncert u Sofiji.

Ovog puta koncerta nije bilo, ali je druga promocija Artura Vidala u matičnom Kolo Kolu, odrađena na sličan način.

Odbegli sin se posle decenije i po igranja po Evropi i raznim klubovima, vratio u staro jato. I, to na kakav način!  

 

 

Vidal je na stadion stigao helikopterom, a ubrzo pošto je izašao iz njega, Artur se u kraljevskoj odori, sa mačem u ruci i krunom na glavi, popeo na konja i na njemu napravio krug oko stadiona kako bi pozdravio prisutne navijače, da bi im se nakon toga, sa knedlom u grlu i suzama u očima obratio.

- Bilo je veoma emotivno sići i videti ovakav stadion. Spektakularno. Sada se na terenu osećam još opuštenije. Hvala vam svim srcem na tolikoj ljubavi. Nadam se da ću uspeti da uzvratim na svakoj utakmici koju budem igrao. Nadam se da će stadion biti ispunjen tokom cele godine kao danas i da možemo da podignemo drugi trofej Kopa Libertadoresa, zašto da ne? - rekao je Arturo.

I nema tog trofeja koji bi mogao sve ovo da odmeni. Ni tri Bundeslige sa Bajernom, ni šest Skudeta sa Juventusom i Interom, ni La Liga sa Barselonom, niti bilo koji drugi od 25 trofeja koje je tokom bogate karijere osvojio. Od ovoga nema dalje...

Podsetimo, Vidal je karijeru počeo sada već davne 2005. u nekadašnjem rivalu Crvene zvezde u finalu Interkontinentalnog kupa, da bi samo dve godine kasnije posle 36 nastupa i dva pogotka, prešao u Bajer iz Leverkuzena. Igrao je još u Brazilu za Flamengo i Atletiko Paranense, a onda je usledio povratak kući.

Za čileansku reprezentaciju debitovao je 2007. godine i od tada upisao 142 meča u nacionalnom timu, uz 34 postignuta gola.

Pogledajte još slika sa promocije Artura Vidala u Kolo Kolu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading