UBIJENOM SAŠI DAVALI TABLETE ZA ŠIZOFRENIJU! Novi detalji monstruoznog ubistva u Doboju - tetka nabavila lekove, ćerka ih drobila!

Autor:

Hronika

02.02.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naknadno je uhapšena i maloletna ćerka Saše Kulišića (14), pod sumnjom da je imala ulogu u ubistvu svog oca.

UBIJENOM SAŠI DAVALI TABLETE ZA ŠIZOFRENIJU! Novi detalji monstruoznog ubistva u Doboju - tetka nabavila lekove, ćerka ih drobila!

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com

Osumnjičenima za brutalno ubistvo Saše Kulišića iz Doboja, čije je beživotno telo otkriveno u šumi 30. januara, određen je pritvor u trajanju do 30 dana. Andrea K., supruga pokojnog Saše, i Dražen L. (19), za kog se tvrdi da je bio u vezi s njom, uhapšeni su ubrzo nakon što je telo pronađeno.

Naknadno je uhapšena i maloletna ćerka Saše Kulišića (14), pod sumnjom da je imala ulogu u ubistvu svog oca.

Prema današnjem obaveštenju suda, optužuje se da su osumnjičeni, u periodu između 29. januara i 30. januara 2024. godine, nakon prethodnog dogovora sa ćerkom prvooptužene Andree K., sa namerom da ubiju Sašu 29. januara u popodnevnim satima, izvršili zločin. Sumnja se da je ćerka usitnila veći broj tableta pod imenom "Treana“ od 10 mg, koje je na zahtev osumnjičenih kupila V.M., sestra prvooptužene, i potom ih pomešala sa vodom. U dogovoru sa svojom majkom i Draženom, ćerka je u večernjim satima otišla u očevo domaćinstvo i u vodu, iz koje je kasnije napravila limunadu, dodala pripremljeni prah.

- Limunadu je dala svom ocu u nameri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su ćerka i prvoosumnjičena A. K. i u ranijem periodu davale oštećenom K.S. a da on za to nije znao, da bi nakon što su tablete počele delovati i nakon što je oštećeni S. K. zaspao, ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost kuće maloletnoj devojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, a osumnjičeni su ušli u sobu gde je spavao oštećeni K.S. gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i motornim putničkim vozilom marke odvezli - navodi se u saopštenju.

Kada su stigli u blizinu izletišta Preslica, tu su Sašu, kako se veruje ubili.

- Osumnjičeni su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka i usled razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu - ističe se dalje u saopštenju.

(Novosti)

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading