LJUBAVNIK MONSTRUM IZ DOBOJA NE MOŽE DA DOBIJE DOŽIVOTNU! Evo koja kazna preti tinejdžeru (19) ubici!

Autor:

Hronika

01.02.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dražen L., saučesnik u ubistvu Saše K. iz Doboja ne može biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

LJUBAVNIK MONSTRUM IZ DOBOJA NE MOŽE DA DOBIJE DOŽIVOTNU! Evo koja kazna preti tinejdžeru (19) ubici!

Foto: Printscreen/ Facebook

D. L.

Danas će do­boj­sko tu­ži­la­štvo, od­no­sno po­stu­pa­ju­ći tu­ži­lac, doneti odlu­ku o za­tra­ži­va­nju pri­tvo­ra za Andrea K. (33) i nje­nog s­učes­ni­ka u bru­tal­nom ubistvu Dražena L. (19). Oni se terete za te­ško ubistvo Sa­še K. (44) koje se dogo­di­lo u Do­bo­ju 30. ja­nu­a­ra ove go­di­ne.

Iako je za te­ško ubistvo za­pre­će­na do­ži­vot­na ka­zna za­tvora, Dražen  L. zbog svo­jih go­di­na ne može bi­ti osu­đen na do­ži­vot­nu ka­znu, jer mla­đi pu­no­let­ni­ci do 21 go­di­ne, pre­ma za­ko­nu, ne mo­gu bi­ti osu­đe­ni na do­ži­vot­ni zatvor, već naj­du­že do 20 go­di­na.


Pod­se­ti­mo, policija je na­kon pri­ja­vlje­nog ne­stanka žrtve do­šla do in­for­ma­ci­ja da su osum­nji­če­ni ljubav­ni­ci pla­ni­ra­li ubistvo, a sumnja se da su le­ko­vi­ma oma­mi­li Sa­šu K.

Kobne no­ći, Dražen L. je naj­pre udario pes­ni­com Sa­šu, nakon čega su ga ve­za­li i uba­ci­li u auto ren­takar agen­ci­je, kre­nuvši pre­ma izle­ti­štu. Po do­la­sku na izle­ti­šte, Andrea K. je otvo­ri­la ge­pek i no­žem izbo­la supru­ga po sto­ma­ku, nakon čega su ga nagog vezali za drvo i otišli.


Devetnaestogodišnjak je uha­pšen u Do­bo­ju, dok je supruga nesrećnog muškaraca uhapšena u iz­najm­lje­nom stanu u Banjaluci. Dan ka­sni­je, kuma osum­nji­če­ne je pri­ja­vi­la po­li­ci­ji da nešto nije u redu sa po­ro­di­com, na­vo­de­ći da su u kući osta­vlje­na dvoje de­ce, dve ma­lo­let­ne ćer­ki­ce žrtve i osum­nji­če­ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading