ZVEZDA JE U JEDNOM DANU OZVANIČILA TRI TRANSFERA! Evo koliko su na Marakani ZARADILI njihovom PRODAJOM!

Autor:

Sport

02.02.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli još nisu kompletirali prelazni rok.

ZVEZDA JE U JEDNOM DANU OZVANIČILA TRI TRANSFERA! Evo koliko su na Marakani ZARADILI njihovom PRODAJOM!

Foto: Starsport

Uprava Crvene zvezde je najpre ozvaničila transfer Stefana Mitrovića, krilni fudbaler predstavljen je u Veroni koja ga je dovela za 1,3 miliona evra, uz 20 odsto od naredne prodaje.

Nešto posle toga, Uroš Kabić je imao promociju u Torinu i pridružio se klubu za koji s uspehom brani srpski reprezentativac Vanja Milinković-Savić, dok je Zambijac Kings Kangva prešao u belgijski Kortrajk.

Foto: Starsport

Uroš Kabić nastavlja karijeru u Torinu

Srpski šampion je odbio ponudu iz SAD za transfer Kabića, pa ga je pozajmila bez obeštećenja u Torino uz nadu da će na kraju sezone italijanski klub otkupiti igrača za dva miliona evropskih novčanica, dok je kod reprezentativca Zambije i Belgijanaca u pitanju "kombinovani model", prenosi "Mondo".

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva je pojačao belgijski Kortrajk

Preciznije, Kortrajk će odmah platiti Crvenoj zvezdi 500.000 evra za pozajmicu fudbalera iz Zambije, a ukoliko se pokaže - dogovoreno je i da ga otkupe za 1.500.000 evra. Odnosno, baš onoliko novca koliko je prvak Superlige platio i Arsenalu iz Tule kada ga je dovodio u leto 2022. godine.

Kada se podvuče crta, na Marakani su od trojice fudbalera zaradili ukupno 1,8 miliona evra, uz nadu da će to porasti i na cifru od preko 5,3 miliona, ako Torino i Kortrajk otkupe ugovore Kabića i Kangve, odnosno, ukoliko Verona zaradi od buduće prodaje Stefana Mitrovića.

Podsetimo, još ranije crveno-beli su prodali beka Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu za 9.000.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje, dok će napadač Jovan Mijatović karijeru nastaviti u Njujork sitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading