SRBIN UMESTO SRBINA NA KRILU! Torino predstavio pojačanje iz Crvene zvezde i zamenu za Radonjića!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Kabić igraće na pozajmici.

SRBIN UMESTO SRBINA NA KRILU! Torino predstavio pojačanje iz Crvene zvezde i zamenu za Radonjića!

Foto: Tviter

Kabić

U Torinu je predstavljen novi član tima, Uroš Kabić, koji će se pridružiti srpskim internacionalcima Vanji Milinkoviću Saviću i Ivanu Iliću. Kabić dolazi na pozajmicu iz Crvene zvezde, a ukoliko pokaže svoj talenat, Torino će imati mogućnost da ga otkupi od srpskog šampiona po ceni od 2.000.000 evra. Očekuje se da će Kabić nositi dres sa brojem 17 i da će uskoro biti u protokolu kod trenera Ivana Jurića.

 

 


Uroš Kabić, talentovani krilni napadač, postao je treći srpski fudbaler u ekipi Torina. Nakon što je Nemanja Radonjić napustio klub tokom zime i preselio se na Majorku, Torino je brzo reagovao i doveli su Kabića iz Crvene zvezde. Ovo predstavlja značajan korak za mladog fudbalera, priliku da pokaže svoj talenat na međunarodnoj sceni i doprinese uspesima tima, iako se na Marakani nakon dolaska iz Vojvodine nije naigrao.

Postavlja se pitanje da li će Uroš Kabić imati priliku za debi već u subotu, kada Torino bude gostovao Sasuolu. Očekivanja su visoka, a navijači nestrpljivo iščekuju da vide šta Kabić može da pruži na terenu. S obzirom na njegovu reputaciju i potencijal, navijači očekuju da će brzo pronaći svoje mesto u timu i doprineti igri Torina.

"Granate" su trenutno deseti tim italijanske Serije A sa 32 osvojena boda. U dosadašnjem toku takmičenja ostvarili su osam pobeda i remija, odnosno šest poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading