PARTIZAN SE HITNO OGLASIO SAOPŠTENJEM! Razlog je Džanan Musa! Sada je SVE JASNO!

Autor:

Sport

02.02.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli razrešili misteriju oko dolaska asa madridskog Reala.

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO SAOPŠTENJEM! Razlog je Džanan Musa! Sada je SVE JASNO!

Foto: www.profimedia.rs

Preplavila je medije u Srbiji, pa i šire kako je KK Partizan ponudio košarkašu Real Madrida Džananu Musi 700.000 evra godišnje više nego što zarađuje u šampionu Evrolige.

Više puta su se u prošlosti ovakve stvari dešavale, bilo da je reč o pauzi između sezona ili periodu kada se vode ljute borbe na parketu. Zbog toga su crno-beli hitno i oštro reagovali na zvaničnom sajtu!

- KK Partizan kao aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige i Klub koji i u sezoni 2023/24 dostojno predstavlja srpsku i regionalnu košarku u Evroligi, oglašava se javno ovim saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po Klub - stoji na početku saopštenja, a nastavlja se u direktnom tonu: 

Foto: Starsport

košarkaši Partizana

- Svedoci smo da se u jeku prelomnog dela sezone u javnosti pojavljuju vesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vest nije tačna, jer iz Kluba niko nije kontaktirao ni njega ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu. Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vesti slobodno provere sa čelnicima crno-belih pre objave - stoji u saopštenju Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading