ZVEZDA I BAJERN ODIGRALI ZA PARTIZAN: Crno-belima rastu šanse za PLEJ-OF Evrolige!

Autor:

Sport

30.01.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u Evroligi!

ZVEZDA I BAJERN ODIGRALI ZA PARTIZAN: Crno-belima rastu šanse za PLEJ-OF Evrolige!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Košarkaši Bajern Minhena savladali su Baskoniju na domaćem terenu u ludom meču koji  je podsetio na NBA ligu rezultatom 112:109 nakon produžetka.

Vodili su domaćini tokom čitavog susreta, ali Baskonija nije odustajala i na krilima raspoloženog Markusa Hauarda (27 poena, 7 trojki) uspeli su da izbore dodatnih pet minuta igre.

Produžetak je bio izuzetno ekikasan, rešen je rezultatom 18:15 u korist domaćina koji su ostvarili bitan trijumf.

Serž Ibaka je sa 21 poenom bio najefikasniji u redovima domaćeg tima, srpski reprezentativca Vladimir Lučić ubacio je 17, Francisko i haris su imali po 13, a Bolmaro 12.

 

 

Na drugoj strani, Hauard je ponovo bio najbolji u redovima španskog kluba sa 27 poena. Miler-Mekintajer je ubacio 20 poena i dodao 15 asistencija, Kostelo je stao na 18, a Marinković na 16 ubačenih poena.

Ovo je svakako rezultat koji će obradovati i košarkaše Partizana, jer su im direktni konkurenti za plej-of Valensija i Baskonija poraženi večeras.

Partizan će imati priliku da pobedom nad Monakom ode na skor 13-11 i tako se izjednači upravo sa timom iz Kneževine na šestoj poziciji elitnog takmičenja.

Pobedu su ostvarili i košarkaši Fenerbahčea koji su savladali Asvel u Francuskoj rezultatom 83:73, kao i Olimpijakosa koji je savladao Albu 101:87 i Real Madrida koji je bio bolji od Makabija 106:101.

EVROLIGA 24. KOLO REZULTATI

Crvena zvezda - Valensija 82:64

Bajern - Baskonija 112:109

Asvel - Fenerbahče 73:83

Olimpijakos - Alba 101:87

Real Madrid - Makabi 106:101

Sreda:

Žalgiris - Efes 

Monako - Partizan

Panatinaikos - Milano

Barselona - Virtus

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading