PUČE ISTINA UŽIVO U PROGRAMU: Željko Šašić posle mnogo godina pred kamerama sa ćerkom Sofijom, ona priznala da se SVAĐAJU!

Autor:

Zabava

30.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom odnosu brujao je region, a sada se saznala istina!

PUČE ISTINA UŽIVO U PROGRAMU: Željko Šašić posle mnogo godina pred kamerama sa ćerkom Sofijom, ona priznala da se SVAĐAJU!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevač Željko Šašić i njegova ćerka Sofija Šašić večeras su gosti voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". Ovo je drugi put da se njih dvoje zajedno pojavljuju pred kamerama, a prvi put se to desilo kad je Sofija bila mala.

Kako se ranije pisalo o njihovim svađama, oni su otkrili u kakvim su sada odnosima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sofija Šašić i Ema Radujko

- I sada se svađamo, to je normalno - rekla je Sofija i nasmejala se.

- Sve je sada super, to je normalno, ljubav uvek pobeđuje - dodao je Željko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Željko Šašić i Ksenija Knežević

Pevačica Ksenija Knežević je otkrila zanimljivu anegdotu. Naime, kad su Sofija i Željko prvi put zajedno stavili pred kamere, ona je gostovala u toj emisiji sa svojim ocem Nenadom Kneževićem Knezom. Ovo je začudilo Sofiju, koja se toga nije sećala, a Ksenija je rekla da će joj kasnije pokazati snimak ove emisije.

Sofija je otkrila i zbog čega je bila u svađi sa ocem.

- Dve stvari oko kojih te najviše smara tata (Željko)? - glasilo je pitanje.

- Oko trošenja novca, i kada treba da putujem negde, sve ga zanima, sa kim idem, ko vozi, šta ću tamo da radim, još kada mu kažem da ja vozim, nije mu dobro - rekla je Sofija.

- A što si bila ljuta na svog tatu? - upitao je Ognjen.

- Desile su se neke stvari koje su meni smetale, sada ih više nema. Mi smo se svakako voleli najviše uvek - rekla je Sofija.

Inače, večeras je u emisiji "Amidži šou" trebalo da gostuje i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, kao i njegova supruga. Međutim, on se nije pojavio, a voditelj Ognjen Amidžić otkrio je da je reper bio sprečen, kao i da bi trebalo da se pojavi naredne nedelje.

- Desingerica nažalost neće moći da dođe. Sprečen je, ima temperaturu 40. Nadam se da će biti bolje do naredne nedelje i da ćemo ga tada gledati u Amidžiju - rekao je Ognjen.

Mlada pevačica Ema Radujko privukla je veliku pažnju svojim stajlingom. Naime, Ema se pojavila u izazivnoj crnoj čipkanoj haljini, a ispod nije nosila gaćice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading