ARLAUKAS ŽELEO DA OTERA ŽELJKA IZ REALA! Evo šta je košarkaška legenda rekla NANELIJU!

Autor:

Sport

18.01.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva anegdota ispričana je u čuvenom podkastu.

ARLAUKAS ŽELEO DA OTERA ŽELJKA IZ REALA! Evo šta je košarkaška legenda rekla NANELIJU!

Foto: Starsport

Željko Obradović je bio deo "kraljevskog kluba" koji je 1995. godine osvojio Evroligu, a godinu dana ranije izgubio je u finalu od Huventuda koji je vodio baš Obradović.

O svojim iskustvima sa najtrofejnijim stručnjakom evrope govorio je legendarni Džo Arlaukas, kome je u njegovom popularnom podkastu gostovao Džejms Naneli.

- Imali smo trenera pre Željka (Kliford Lujk prim.out) i sa njim si mogao da pričaš. Dođeš, kažeš da si premoren, da ne možeš da treniraš, on te sasluša, nekad prođe, nekad ne. Onda dođe Željko koji nas je godinu dana ranije dobio sa Huventudom, iako smo mi bili favoriti. Posle tri dana rada sa njim sam pomislio - oterajte ga odavde - započeo je Arlaukas, ali je onda odma dodao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Arlauckas (@jarlauckas8)

 

- Loše smo krenuli. Onda je predsednik kluba došao na sastanak, kasnio je oko 20 minuta. Kada je stigao, krenuo je da priča. Potom se Željko umešao, rekao mu je 'Gospodine predsedniče, imam dve stvari da vam kažem. Prva, nemojte nikada više da mi otkazujete treninge, jer imam raspored koji pratim. Druga stvar, ako želite da imate sastanak sa mojim igračima, onda dođite 10 minuta pre njih, nemojte da ste im ponovo pokazali nepoštovanje kao sada.' Pogledao sam ga tada i rekao, to je čovek za kog želim da igram. Znam da je tu i da mi čuva leđa - dovršio je svoju zanimljivu anegdotu o Žocu

Foto: Starsport

Željko Obradović

Inače, jedan od igrača koje Željko izuzetno voli je Džejms Naneli, koga je doveo u Fenerbahče, a potom i u Partizan. 

Popularni "crni strelac" je na ovu priču odogovorio sa osmehom, konstatujući da se u potpunosti slaže da je Obradović uvek na strani igrača, iako tako nekada ne izgleda. 

Takođe je i dodao kako se Žoc adaptirao na moderne igrače u Partizanu, te da je sada nešto blaži nego što je to bio slučaj u Fenerbahčeu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading