OBRADOVIĆ VOLI ATMOSFERE U HRVATSKOJ! Hvalio PUBLIKU u Zagrebu, pa PORUČIO: Ne razumem kako...

Autor:

Sport

15.01.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su se pomučili da dođu do pobede.

OBRADOVIĆ VOLI ATMOSFERE U HRVATSKOJ! Hvalio PUBLIKU u Zagrebu, pa PORUČIO: Ne razumem kako...

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slavili su u Zagrebu nad Cibonom u 16. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 74:87.

Svoje utiske sa pomenutog meča izneo je Željko Obradović. Trener Parnog valjka je pohvalio domaćina i istakao da mu je čast da igra u sjajnoj atmosferi.

Bilo mi je zaista veliko zadovoljstvo da igram u dupke punoj dvorani i sjajnoj atmosferi. Ciboni želim sve najbolje u periodu i godinama koja slede. Mi smo imali problema tokom meča, dugo smo tražili željeni ritam, na kraju smo uspeli da stignemo do cilja, a nedugo zatim i pobede - rekao je Obradović, a zatim i dodao:

- Loše smo počeli, imali smo dvocifreni minus, napravili smo preokret, stigli do kapitala koji smo sačuvali do kraja meča. Imali smo oscilacija, ali je to sve normalno u ritmu u kojem se nalazimo. Cilj je da spomenute oscilacije svedemo na najmanju moguću meru, na minimum. Razumem umor, razumem da ekipa ne može da igra na vrhunskom nivou svaku utakmicu, ali ne razumem da se primaju laki poeni bez bonusa, završio je trener crno-belih.

Ognjen Jaramaz je bio važan faktor crno-belih na ovom meču.

- Imali smo veoma loš početak. Dozvolili smo Ciboni da postigne neke lake poene iz tranzicije, imali smo neke izgubljene lopte koje su na to uticale i imali smo samim tim problem u prvom poluvremenu. Međutim, drugačiji pristup pre svega u odbrani u drugom poluvremenu. Uspeli smo da uvedemo utakmicu u naš ritam, na šta se kasnije nadovezao napad. Za nas je bitna pobeda da nastavimo pozitivan niz. Samo bih voleo da istaknem još jednu stvar, da je bilo veliko zadovoljstvo igrati u punoj hali ovde, bilo je jako lepa atmosfera i nadam se da će i u buduće biti tako - rekao je Jaramaz.

Naredni meč Partizan igra u Evroligi sa ekipom Panatinaikosa 19. januara u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading