SLOBODU MIĆALOVIĆ NAPALI ZBOG IZJAVE O DOJENJU: Glumica ovom rečenicom izazvala BURU na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

15.01.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina zbog stava supruge Vojina Ćetkovića o majkama koje ne doje svoju decu, a imaju mogućnost da to rade!

SLOBODU MIĆALOVIĆ NAPALI ZBOG IZJAVE O DOJENJU: Glumica ovom rečenicom izazvala BURU na društvenim mrežama!

Foto: youtube.com/Jednostavno roditelj

Popularna glumica Sloboda Mićalović gostovala je u jednom podkastu, gde je pričala na temu roditeljstva, a njeno izlaganje o ženama koje doje i onima koje ne doje, diglo je veliku prašinu na društvenim mrežama. Naime, Sloboda se zapitala zbog čega žene koje mogu da doje, a to ne rade, napadaju žene koje doje svoju decu. 

- Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad izabere žena da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne. Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko - rekla je Sloboda, pa nastavila:

- Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam psihološki, iz čega to ide... Ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i imale potrebu da dojimo svoju decu... - dodala je glumica.

Republika

Foto: youtube.com/Jednostavno roditelj

Sloboda Mićalović o ženama koje doje i koje ne doje

- Nisam imala dovoljno mleka za dve bebe. Ja sam moju decu, znači, i dojila i dohranu davala u isto vreme. Mogla sam da ih dojim do petog meseca i to je bilo to. Više nisam imala mleka. Mi koje smo dojile, hoćemo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postlaa najveći neprijatelj? Saosećam se sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje - istakla je Sloboda u podkastku "Jednostavno roditelj".

Republika

Foto: youtube.com/Jednostavno roditelj

Digla se velika prašina zbog Slobodine izjave

Mnoge je začudila njena izjava, kako smatraju da je situacija obrnuta - da žene koje doje osuđuju žene koje ne doje.

"Pre bih rekla da žene koje doje napadaju i kategorizuju žene koje ne doje", "Ne osuđujem, ali zašto ne misliš kao ja, tj. kako je najbolje", "Šta se nje tiču tuđa deca i tuđa s*sa", "Nikad nisam čula da je žena koja ne doji osudila ono koja doji, a obrnutih slučajeva ima koliko hoćeš. Ona ovde hoće da ispadne neka žrtvica napadnuta, a niko je ne dira. Bila mi je simpatiča do ove paranoične epizodice", "Glupost, svaka majka neka odluči za sebe, dosta više o tome!", "Da li njoj kao glumici šteti kad neka žena ne doji?", "Ja apsolutno nikad nisam čuo da žene koje ne doje osuđuju ove koje doje", "Ne osuđuje, a osudila 10 puta", "Glumci su psiholozi?", samo su neki od komentara na društvenoj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Voja

16.01.2024 12:17

Ispada da danas ko nije lud , nije normalan a naš Sud se slaže