STANIVUKOVIĆA OSTAVILA DEVOJKA: Lepa Andrea ŠOKIRALA gradonačelnika Banjaluke! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, ponovo je slobodan!

STANIVUKOVIĆA OSTAVILA DEVOJKA: Lepa Andrea ŠOKIRALA gradonačelnika Banjaluke! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram/andrea.luzija

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, ponovo je slobodan. Naime, Andrea Lužija i on su raskinuli, a u prilog tome govori njihov potez na društvenoj mreži Instagram. Njih dvoje se više ne prate na Instagramu, a Andrea je obrisala sve zajedničke fotografije koje su imali, dok na Draškovom profilu postoji nekoliko.

Andrea dolazi iz Banjaluke, išlča je u Srednjoškolski centar "Ljubiša Mladenović", a studirala je na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci, piše "Klix.ba".

Podsetimo, paparaco portala Republika ih je prošle godine u julu usnimio zajedno na Banjaluka Festu, a Andrea je tada privukla pažnju svih prisutnih.

Republika

Foto: Republika.rs

Draško sa Andreom na Banjaluka Festu

Njih dvoje su se tada držali za ruke, a potom uživali zajedno na koncertu pevačice Marije Šerifović.

Inače, Stanivuković je u avgustu ove godine privukao veliku pažnju domaće javnosti svojim sukobom sa kontroverznim reperima Dragomirom Despiće Desingericom i Lukom Bijelovićem Pljugicom, čiju je zabranu tražio.

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading