SANDRA REŠIĆ POKAZALA DEČKA: Dugo ga je krila od očiju javnosti, evo kako uživaju u Dubaiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica konačno srećna u ljubavi!

SANDRA REŠIĆ POKAZALA DEČKA: Dugo ga je krila od očiju javnosti, evo kako uživaju u Dubaiju! (FOTO)

Foto: Dejan Milićević

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić ima novog dečka, a fotografija sa njim osvanula je na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram. Sandra već neko vreme skriva svoj ljubavni život od očiju javnosti, a sada je odlučila da ga dečka pokaže javno, tačnije, njegova leđa.

Sudeći po fotografiji, radi se o kršnom i visokom momku, koji je mišićav, a Sandra sa njim trenutno uživa u Dubaiju, odakle redovno kači fotografije. Kao što možete videti u nastavku ovog teksta, Sandra blista kraj novog partnera.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić sa dečkom

Sandra je pred Novu godinu otvorila dušu za Republiku, te otkrila svoje planove, a tada nam je i priznala da je u vezi.

- Uglavnom praznike provodim radno, naravno, par dana kasnije budem sa svojim najbližim ljudima, ali dugo već nemam osećaj za Novu godinu. Generalno bih poželela ljudima malo mržnje, standardno, zdravlja, sreće, ali manje mržnje - rekla je Sandra na samom početku.

Sandra nam je, zatim, otkrila da ipak jeste u vezi, iako o tome ne priča često, a tada smo morali da se osvrnemo i na aktuelna dešavanja u Eliti, na imanju, gde je ona nekada boravila i publika ju je najbolje upoznala kroz pomenuti rijaliti.

Republika

Foto: Vladimir LUkic

Sandra Rešić u našem studiju

Upitali smo je za odnos sa Jovanom Tomić Matorom, koja joj je nekada bila bliska prijateljica, a onda se promenilo sve, tokom braka sa Anitom Stanojlović. Međutim, kada smo spomenuli Anđela Rankovića, Sandra je sve zaustavila:

- Ne, ne, to uopšte ne želim da komentarišem, ta tema me ne zanima, s tim sam završila još pre dve godine, davno prošlo vreme - rekla je Sandra o Anđelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading