AVRAMOVIĆ NEMA DILEMU! Ova DVA poraza su nas POREMETILA!

Autor:

Sport

07.02.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju nemačkog giganta u 26. kolu Evrolige (četvrtak, 20.30).

AVRAMOVIĆ NEMA DILEMU! Ova DVA poraza su nas POREMETILA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana upali su u seriju loših rezultata, koja je produbljena novim porazom u AdmiralBet ABA ligi.

Crno-beli su posle neuspeha protiv Virtusa u Bolonji i prethodno u večitom derbiju regionalnog takmičenja, doživeli treći kiks u nizu, potpuno neočekivani od hrvatskog Splita u Areni.

Nema sumnje da je branilac titule na Jadranu ostao na malim šansama da se domogne druge pozicije na kraju ligaškog dela AdmiralBet ABA lige, dok ni u Evroligi nisu obezbedili plej-in.

Zato je predstojeći meč protiv Bajerna iz Minhena od krucijalnog značaja za izabranike Željka Obradovića, a u povoljan ishod veruje i reprezentativac Srbije Aleksa Avramović:

- Dodatna motivacija nam ne treba, izaći ćemo maksimalno motivisani protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana poraza sada, pogotovo su nas oni protiv Virtusa i Splita poremetili, jer su izašli i dali maksimum, mi to nismo uradili što je rezultiralo porazom. Znamo koliko želimo da napravimo uspeh ove sezone, svaka sledeća utakmica je najvažnija - rekao je Avramović.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović, Željko Obradović i Alen Smailagić

Naglasio je potom šta njegovom timu treba za promenu:

- Definitivno agresivnost u oba pravca i veru u tim, samopouzdanje u šuteve i saigrače, svi verujemo jedni drugima, podići ćemo to na viši nivo. Sve prošlogodišnje utakmice na klackalici smo dobijali, sada nam nekako izmaknu iz ruke i Mega i Igokea, Zvezdu smo stigli, izjednačili i imali šut za pobedu i oni su nam izmakli posle katastrofalnog starta. Treba naći žicu, to je do karaktera ekipe, to će biti prevaga da bude nabolje.

Ostao je bez odgovora na pitanje zašto Partizan konstantno loše ulazi u svaki meč.

- Nemam objašnjenje, nije lako, mnogo puta smo krenuli utakmicu loše i kasno „ulazimo“ u utakmicu i onda juriš prednost, vratimo se i budemo u egalu, ali da bi došli do toga se iscrpimo i fizički i psihički. Potrebna nam je ta energija od samog starta i dao sam vam objašnjenje - završio je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading