NEVIĐENI DOBITAK NA LUTRIJI! Britanski par osvojio 72 MILIONA EVRA! Podrška dobrotvornoj organizaciji je samo deo plana potrošnje! (FOTO)

Autor: M.B.

Svet

22.02.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski par osvojio džekpot od 72 miliona evra.

NEVIĐENI DOBITAK NA LUTRIJI! Britanski par osvojio 72 MILIONA EVRA! Podrška dobrotvornoj organizaciji je samo deo plana potrošnje! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Bračni par Ričard i Debi Natal iz Britanije nedavno su postali dobitnici EuroMillions džekpota, osvojivši neverovatnih 72 miliona evra. Oni su isprva pomislili da su osvojili samo tri evra na lutriji, ali su se iznenadili kada su saznali pravu sumu koju su dobili. Ričard je izjavio da je proverio inboks i video poruku lutrije, očekujući da je reč o skromnom iznosu, ali je bio zapanjen kada je saznao da su zapravo osvojili džekpot.

-Pogledao sam i pisalo je 'osvojili ste džekpot, pozovite ovaj broj- objasnio je Ričard.

 

 


Planovi za budućnost

Nakon osvajanja ogromnog iznosa novca, Ričard i Debi planiraju da se povuku iz radnog života i uživaju u luksuzu koji im je sada dostupan. Otkrili su da su nedavno odlučili da se presele u bungalov, ali će sada promeniti planove i potražiti nekretninu sa više prostora kako bi mogli da ostvare svoje nove ambiciozne planove.

 

 


Podrška dobrotvornoj organizaciji

Par takođe planira da podrži rad dobrotvorne organizacije "BK's Heroes", koja je osnovana u sećanje na njihovog nećaka, Bena Kinga, koji je preminuo od retke bolesti u 27. godini. Ova gesta pokazuje da su dobrotvorne aktivnosti i dalje važan deo njihovih života, čak i nakon što su postali milioneri.

 

 


Novi hobiji i uživanje u životu

Ričard je već iskoristio deo novca da kupi novi set palica za golf, dok je Debi kupila luksuzni fen za kosu. Ovo pokazuje da će par sada imati priliku da se posvete svojim hobijima i uživaju u različitim aktivnostima koje su ranije možda bili ograničeni da istražuju zbog finansijskih ograničenja.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading