TEODOSIĆ I PANTER SU TU, A JA NISAM?! Plejmejker Efesa UVREĐEN zbog objave!

Autor:

Sport

06.02.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"BasketNews" je napravio spisak.

TEODOSIĆ I PANTER SU TU, A JA NISAM?! Plejmejker Efesa UVREĐEN zbog objave!

Foto: Starsport

Najjače evropsko košarkaško takmičenje je jedno od najkompetitivnijih šampionata sveta. Evroliga je ove sezone izuzetno ujednačena, sa madridskim Realom na prvom mestu , dok čak pet ekipa žestoko konkuriše za mesto u doigravanju. U svetlu ovoga, renomirani košarkaški portal "BasketNews" je sastavio dva supermoćna tima - tim sveta i tim Evrope, od igrača koji trenutno igraju u Evroligi.


Tim sveta bi činili: Majk Džejms, Kenan Evans, Vejd Boldvin, Čima Moneke, Ševon Šilds, Alek Piters, Najdžel Hejs-Dejvis, Kevin Panter, Fakundo Kampaco i Edi Tavares.
 


Po izboru "BasketNewsa", tim Evrope bi činili: Miloš Teodosić, Rodi Bobua, Džanan Musa, Marko Belineli, Mario Hezonja, Matijas Lesor, Toko Šengelija, Nikola Mirotić, Jan Veseli i Dinos Mitoglu.

 

Ipak, iznenađenje je što se u ovom timu nije našao Šejn Larkin, košarkaš Efesa, iako je svojim igrama možda zaslužio da se nađe na spisku. Nakon objave timova, Larkin je prokomentarisao situaciju, istakavši da je činjenica da nije u timu sveta "nenormalna".

Ovaj izbor je izazvao dosta pažnje među ljubiteljima košarke, a posebno će večitima privući pažnju to što su u timovima Kevin Panter i Miloš Teodosić, tako da se Larkin praktično uvredio jer su oni tu, dok on nije. S obzirom na izuzetnu konkurenciju u Evroligi ove sezone, jasno je da je izbor bio težak, ali i da je kvalitet igrača na visokom nivou.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading