KRAJ DRAME NA UNIVERZITETU, NAPADAČ UHAPŠEN! Išao po hodnicima i pucao, a onda je napravio fatalnu grešku

Autor:

Svet

06.02.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su javili da studenti ne smeju da izađu iz slušaonica, policija je u međuvremenu opkolila Univerzitet

KRAJ DRAME NA UNIVERZITETU, NAPADAČ UHAPŠEN! Išao po hodnicima i pucao, a onda je napravio fatalnu grešku

Foto: Profimedia

Brucoš sa Državnog univerziteta u Južnoj Karolini uhapšen je nakon što je, pucajući po hodnicima fakulteta, ugrozio bezbednost svih.

Policija grada Orejndžburga primila je poziv sa Univerziteta na kojem se iznenada dogodila pucnjava.

Nakon što su došli na lice mesta, organi reda su zaključali sve ulaze na Univerzitet a onda su punih sat vremena tražili, na kraju i jurili studenta odgovornog za pucnjavu.

U jednom momentu devetnaestogodišnji Rolando J. Ifil iz Čarlstona, koji je na Univerzitet došao sa puškom i nameravao da počini krvoproliće, uhvaćen je u delu fakulteta za koji je verovao da ga niko tamo neće pronaći.

Predstavnici Univerziteta nisu mogli da daju nikakve zvanične informacije dok policija ne zaključi slučaj, ali su rekli da je bilo jako napeto i opasno, prenosi postandcourier.com.

"Niko nije povređen u pucnjavi. Napadač je priveden", izjavio je predstavnik policije Orejndžburga.

Nedugo zatim, stigla je potvrda i sa komšijskog Univerziteta Klaflin na kojem je Rolando Ifil takođe pucao da niko nije povređen, ali da jedan student ima posekotine jer je u begu pao i rasekao je ruke.

"Bezbednost svih naših studenata, kao i osoblja Univerziteta dovedena je u pitanje, ali niko nije ugrožen. Zahvaljujući brzoj i tečnoj akciji policije, napadač je uhapšen. I dalje ćemo činiti sve da se na Univerzitetu svi osećaju bezbedno", izjavio je predstavnik policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

06.02.2024 21:29

Биће да студент има налог из дубоке државе - корак по корак уводи се ванредно стање и избора неће ни бити, осим ако Трампу не буде забрањено да учествује.