PONOVO BEŽI OD CRNO-BELIH: Mirotić PROPUŠTA meč sa Partizanom!?

Autor:

Sport

01.03.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Olimpije iz Milana ni drugi put ove sezone neće nastupiti protiv "parnog valjka".

PONOVO BEŽI OD CRNO-BELIH: Mirotić PROPUŠTA meč sa Partizanom!?

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Celo leto trajala je saga oko prelaska Nikole Mirotića u redove Partizana, ali na kraju posao nije dovršen.

Krilni centar koji je nastupao za reprezentaciju Španije dogovorio je sve uslove sa crno-belima, čekao se dan kada će zvanično postati član kluba iz Humske, ali je ipak izabrao Milano.

Spekulisalo se mesecima koji su razlozi ovakve odluke, Partizan i Mirotić su izneli svoju verziju priče, a na kraju to više nije ni važno.

Partizan je planirao da koncipira tim oko Nikole, a kada su saznali da od njegovog dolaska u Beograd neće biti ništa, okrenuli su se drugačijim rešenjima na tržištu.

Veliko je pitanje da li bi sastav šampiona AdmiralBet ABA lige izgledao ovako da je Mirotić potpisao, međutim...

Ovo je izazvalo veliki gnev navijača crno-belih prema Mirotiću, smatraju da ih je izdao, a to su pokazali i na utakmici između Armanija i Partizana u Beogradu, kada su transparentima jasno stavili do znanja Nikoli šta misle o njegovom potezu.

Mirotić je taj meč propustio zbog povrede ahilove tetive koja ga je odvojila od terena dva meseca, a veliki su izgledi da će i naredni duel "manekena" i "parnog valjka" proći bez najboljeg košarkaša italijanskog tima.

Izabranici Etorea Mesine će se večeras od 20.00 časova sastati sa Asvelom u Francuskoj, a Mirotić neće biti u sastavu zbog zdravstvenih problema. Naime, Nikolu muču gastroenteritis.

 

 

Armani i Partizan će svoj meč odigrati 8. marta, tako da je velika verovatnoća da ni tada nećemo videti Nikolu na parketu.

Mirotić je na 14 utakmica u Evroligi ove sezone u proseku beležio 16,7 poena, 5,4 skoka, 1,1 asistenciju.

Tim iz Italije ima velikih problema sa povređenim igračima, te će tako neko vreme biti i bez Stefana Tonuta, Šabaza Nejpira i Bilija Berona.

Armani se nalazi na poziciji 12 Evrolige sa skorom 11-15 i zaostaju dve pobede za mestom koje vodi u plej-in.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading