EVO KAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE NAKON PORAZA ZVEZDE I POBEDE PARTIZANA: Borba za plej-in nikad neizvesnija!

Autor:

Sport

01.03.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju šanse, crveno-beli gotovo nimalo.

EVO KAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE NAKON PORAZA ZVEZDE I POBEDE PARTIZANA: Borba za plej-in nikad neizvesnija!

Foto: Euroleague.net

Evroliga u završnici: Partizan (i Crvena zvezda) u borbi za Top 10

Regularni deo Evrolige ulazi u završnicu, a borba za Top 10 postaje sve napetija. U 27. kolu, Partizan je ostvario važnu pobedu nad Efesom rezultatom 100:90, čime je sačuvao šanse za plej-in fazu. Junak susreta bio je Aleksa Avramović, koji je postigao impresivnih 30 poena i tako doprineo pobedi crno-belih. Nakon te pobede, ekipa Partizana se nalazi na deobi 10. i 11. mesta sa skorom 13-14. Trenutno su crno-beli izjednačeni sa Valensijom na tabeli, a prednost Obradovićevog tima je što su već savladali španski tim u prvom delu sezone na gostovanju.


Crvena zvezda u teškoj situaciji

Sa druge strane, Crvena zvezda je doživela poraz od Bajerna rezultatom 74:66, što je dodatno otežalo situaciju crveno-belih. Trenutni skor Zvezde je 10-17, čime se nalaze na 16. mestu na tabeli. Ovaj poraz ih stavlja u tešku poziciju, sa šansama za plasman u narednu fazu koje su sada gotovo u domenu teorije. Efes, Žalgiris i Armani imaju prednost od jedne pobede, dok se Bajern vratio u igru za Top 10 sa skorom od 12 pobeda i 15 poraza.
Standings provided by Sofascore


Rezultati 27. kola Evrolige

U ovom kolu, pored pomenutih mečeva, ostali rezultati su bili: Virtus Bolonja – Valensija 87:74, Real Madrid – Panatinaikos 86:97, Fenerbahče – Baskonija 111:96, Žalgiris Kaunas – Olimpijakos 76:95, Asvel – Olimpija Milano 81:77, Barselona – Monako 67:77. Svi ovi rezultati dodatno su zakomplikovali situaciju na tabeli i postavili scenu za uzbudljiv završetak regularnog dela Evrolige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading