EVO KAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE! Večiti u SLOBODNOM PADU posle PORAZA USRED BEOGRADA!

Autor:

Sport

09.02.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 26. kola imamo uvid u novu tabelu.

EVO KAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE! Večiti u SLOBODNOM PADU posle PORAZA USRED BEOGRADA!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa rezultatom 91:93 na domaćem terenu. Igrači Partizana takođe su prosuli dobijenu utakmicu posle neviđene drame sa Bajernom. Rezultat je bio 78:79. Tako su crno-beli ostali bez izuzetno značajne pobede koja je bila "već viđena". 

Foto: star sport

Džavonte Smart

Crveno-beli su ovim porazom  zabeležili 16. peh u sezoni, i trenutno imaju samo 11 trijumfa. Večerašnji protivnik ih je "brejkom" prestigao na tabeli i tako im dao zvanje treće najgore ekipe u najelitnijem evropskom takmičenju. 

Žalgiris je u Areni predvodio fenomenalni Kinan Evans sa 25 poena dok je u klubu sa Malog Kalemegdana najitaknutiji bio Jago dos Santos prednjačio u crveno-belom taboru sa 21. poenom i 14 asistencija. 

Sa druge strane,  Crno-beli sada imaju učinak od 12 pobeda i 14 poraza, što je "ispod crte" od Top 10. Ono što im takođe ne ide u prilog jeste i to da su poraženi od Bavaraca i u Nemačkoj, što komplikuje situaciju u slučaju eventualnog kruga. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Sledeću utakmicu, Crvena zvezda igra protiv Bajerna u Minhenu u 27. kolu Evrolige prvog marta. Što se Partizana tiče, crno-belima u goste dolazi Efes 29. februara. Ovo bi mogle biti presudne utakmice i ujedno poslednji vozovi za prolazak u narednu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja u košarci. 

Što se tiče ostalih duela, Panatinaikos vodi protiv Fenerbahčea. Virtus i Monako igraju prilično izjednačenu utakmicu u Bolonji, a Barselona očekivano dominira protiv Albe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading