ODBIO SAM DA SNIME FILM O MENI! Miroslav Ilić otkrio što nije hteo da se oproba u glumi! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ispričao anegdotu!

ODBIO SAM DA SNIME FILM O MENI! Miroslav Ilić otkrio što nije hteo da se oproba u glumi! (FOTO)

Foto: Promo foto

Pevač Miroslav Ilić imao je priliku da doživi to da se po jednoj njegovoj pesmi snimi film, ali je odbio ponudu. On je objasnio da mu je producentska kuća došla s predlogom da se scene snima po pesmi "Zavoleh devojku iz grada".

- Osamdesetih godina, tamo negde 1982. godine radio sam sa čuvenim menadžerom Rakom Đokićem. U Novom Sadu je postojala producentska kuća Panonija, čini mi se. Tada su mi ponudili da snime filme po mojoj pesmi "Zavoleh devojku iz grada". Trebalo je kao tamo da se pojavim. Ja sam to odbio. Ne bih voleo da se snimi film o meni - rekao je pevač. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miroslav Ilić

 

 
Ponosan na svoje korene, pevač se u emisiji MirDan produkcije dotakao i svog porodičnog stabla istakavši koliko je važno sačuvati tradiciju i uspomenu na pretke i ono što su nam ostavili u amanet.

- Ja sam odavno tragao za tim ko sam i šta sam. Davnih godina sam čak angažovao jednog gospodina iz Ljiga da mi napravi porodično stablo, kako bih video odakle sam. Crkve su uglavnom izvori tih podataka i ne može da se ide mnogo unazad. Možda nekih 200 do 300 godina. Po tim podacima moji su bili u istočnoj Hercegovini. Tu je začeto stablo. Jedno vreme su proveli u Crnoj Gori, u brdima levo od Danilovgrada, u selu Vinići", otkrio je Miroslav.


Emisiju „ŽIVOT KAO TAKAV" nastalu u produkciji nezavisne kuće MirDan, možete pogledati u nedelju 3. marta u 18 časova na Informer TV. Repriza je na programu naredne subote 9. marta u 14 sati. Voditeljka emisije je Danijela Kremić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading