MIROSLAV ILIĆ JESTE OTAC DETETA KOJE NIJE HTEO DA PRIZNA! Viši sud doneo PRESUDU, njegova reakcija će vas ZAPREPASTITI

Autor:

Zabava

22.02.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud doneo odluku u korist Mirjane Antonović i sina Devina!

MIROSLAV ILIĆ JESTE OTAC DETETA KOJE NIJE HTEO DA PRIZNA! Viši sud doneo PRESUDU, njegova reakcija će vas ZAPREPASTITI

Foto: ATA Images, e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ST/N. Mutić

Mirjana Antonović godinama se provlačila po sudovima sa pevačem Miroslavom Ilićem oko dokazivanja očinstva nad sinom Devinom. Međutim, kako se sada saznaje, Viši sud u Beogradu nedavno je doneo odluku u njihovu korist, potvrdivši da je folker zaista Devinov otac, iako je neprestano negirao.

Mirjana se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk, izražavajući zadovoljstvo što je sud doeno odluku u njihovu korist. Ona je istakla da je sud na osnovu svedoka, slika i drugih dokaza došao do istine, budući da Ilić nije pristao da priloži svoj DNK.

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Inače, Devin i njegova majka žive u Americi, a u Srbiju dolaze samo zbog ročišta ili nekih drugih posebnih prilika. Njihov život je obeležen visokim standardom, a Devin je nedavno postao otac.

Iako je Mirjana Antonović očekivala razvod Miroslava Ilića od supruge Gordane, to se nikada nije desilo. Pevač je istakao da razvod nikada nije bio na dnevnom redu, te da je Gordana učinila mnogo kompromisa kako bi njihov brak opstao.

Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 71. godina, rekao: "Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući". Najveći kompromis je odsustvovanje, biti van kuće, ispratiti nekog čoveka iz kuće koji u jednom trenutku doživljava enormnu popularnost, okružen je svim i svačim, pa i privlačnim ženama - rekao je pevač u emisiji "Male stvari".

BONNUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading