JELENA NAPRAVILA HAOS NA SVADBI: Zavukla Slobi ruku u DŽEP, pa je oblio HLADAN ZNOJ: Ovome se nije nadala (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak sa svadbe Slobe Radanovića je sve nasmejao!

Protekle večeri, pevač Sloba Radanović zajedno sa svojom suprugom Jelenom obeležili su ne samo svoju gala svadbu, već i prvi rođendan svog sina Damjana. Sama ceremonija bila je spektakularna, okupivši porodicu, prijatelje i kolege iz sveta estrade. Jedan od nezaboravnih trenutaka večeri bio je kada su se za mikrofonom našli pevači koji su bili prisutni, među kojima se istakao i Radiša Trajković Đani.

U jednom trenutku, Jelena je poželela da mu da bakšiš, ali je zatekla prazan džep kod svoje jače polovine. Ipak, brzom reakcijom, Radanović je odmah iz drugog izvadio novac i supruzi dao novčanicu kako bi počastila folkera koji je pevao "Ti pripadaš samo meni", pesmu Jašara Ahmedovskog.

Podsećanja radi, Jelena je zablistala u dekoltiranoj venčanici koja joj je savršeno pristajala, a Sloba i ona su zračili od sreće zbog svadbenog veselja. Kroz šalu je izjavila da jedva čeka da se oslobodi stezanja bele haljine, dok je Sloba, takođe kroz smeh, rekao da večeras neće pevati pesmu "Nije život jedna žena" i izvinio se za svoju "ružnu prošlost".

Inače, Sloba i njegova supruga Jelena odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana naprave veliko svadbeno veselje, koje nisu pre dve godine, kada su se venčali pred Bogom. Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading