PRVE SLIKE SA SVADBE SLOBE I JELENE: Mlada blista u venčanici, sve je spremno za početak GALA SLAVLJA!

Autor:

Zabava

20.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenci blistaju od sreće!

PRVE SLIKE SA SVADBE SLOBE I JELENE: Mlada blista u venčanici, sve je spremno za početak GALA SLAVLJA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena upriličili svoje venčanje u jednom restoranu na Adi Huji. Fotografije ovog događaja su prve koje su procurele u javnost, otkrivajući delić atmosfere sa ovog velikog događaja.

Republika je na licu mesta i donosi vam fotografije na kojima možete videti kako su pozirali ispred naših kamera pre nego što je počelo veselje. Sloba i Jelena izgledali su prelepo u svojim venčanicama, a atmosfera je bila ispunjena emocijama i srećom njihovih gostiju.

Venčanje je u njednom restoranu na Adi Huji, gde se okupilo mnog ponatih.

Među gostima su se našla brojna poznata lica iz javnog života, a atmosferu će dodatno ulepšali poznati muzičari koji će nastupati tokom svadbenog veselja. Sloba je, kao iskusni pevač, sigurno izabrao vrhunske izvođače kako bi atmosferu doveo do usijanja.

Sloba i Jelena su svoj dan proveli u sreći i ljubavi, okruženi porodicom i prijateljima. Njihova ljubavna priča dobila je svoj vrhunac na ovom venčanju, a fotografije koje vam donsoimo svedoče o tome koliko su oboje bili srećni i ispunjeni tokom ovog posebnog dana.

Gala slavlje povodom prvog rođendana sina Damjana, organizovano je u Beogradu, a među prvima na veselje je stigla Slobina mama Draginja. Iako nije bila raspoložena za novinare, kratko je izjavila kako se slaže sa snajkom Jelenom, te je kroz smeh dodala da ne vidi od bliceva novinara i da će im tražiti odštetu ako padne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading