OBRT U KRALJEVSKOJ PORODICI! Kralj Čarls ovako je doživeo susret sa Harijem, ovome se niko nije nadao

Autor:

Svet

20.02.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls saopštio je narodu da boluje od raka, zbog čega je njegov sin prvim avionom doleteo u London

OBRT U KRALJEVSKOJ PORODICI! Kralj Čarls ovako je doživeo susret sa Harijem, ovome se niko nije nadao

Foto: Tanjug/AP

Odnos kralja Čarlsa i princa Harija pogoršao se u poslednje tri godine otkako je kraljev sin digao ruke od porodice i života na Ostrvu i preselio se u SAD sa suprugom Megan Markl.

Nakon što je saopštio svetu da ima rak, kralj Čarls je ponovo dospeo u centar pažnje, do te mere da je i poslovično nezainteresovani sin došao u London da ga obiđe.

Delovalo je da će doći do pomirenja oca i sina pre nego dva brata, međutim, ispostavilo se da od toga nema ništa.

Možda su Čarls i Hari malo sredili odnose ali princ i dalje nije u planu za bilo kakvo vraćanje titule koje se odrekao.

Tvrdnje da bi princ Hari mogao da se vrati kraljevskim dužnostima odbačene su nakon što se kralj Čarls pojavio u javnosti uprkos borbi s teškom bolešću.

Izvori kažu da je Njegovo Veličanstvo čvrstog mišljenja da nema povratka za vojvodu od Saseksa kao radnu kraljevsku osobu u bilo kojem obliku ili obliku, piše Daily Mail. 

Upućeni naglašavaju da to ne znači da Čarls nije spreman da još više popravi svoj odnos sa otuđenim mlađim sinom u budućnosti, ali to je drugačija situacija od profesionalne.

Izvori bliski kraljevskoj porodici naglasili su da je Hari bio toliko srećan susretom sa ocem da je rekao da bi ako zatreba rado prihvatio neke dužnosti u Bakingemskoj palati.

Ali dobro pozicionirani izvori su to u potpunosti odbacili, rekavši da je pogrešno sugerisati da su se o tom pitanju vodile bilo kakve rasprave.

Izvori kažu da su Čarls, princ Vilijam i ostatak kraljevske porodice saglasni da se Hari na bilo kakvu poziciju neće vratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading