SLOBINA ŽENA U TOTALNOM HAOSU: Objavljeno šta se dešava u porodičnom domu našeg folkera!

Autor:

Zabava

19.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Slobe Radanovića na velikim mukama!

SLOBINA ŽENA U TOTALNOM HAOSU: Objavljeno šta se dešava u porodičnom domu našeg folkera!

Foto: Instagram.com

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović su odlučili da organizuju gala proslavu za svoje venčanje i prvi rođendan njihovog sina Damjana. Međutim, izazov im predstavlja Slobina želja da nosi maslinasto zeleno odelo, kao i maskiranu garderobu. Jelena se obratila svojim pratiocima na Instagramu kako bi pronašla odgovarajuću veličinu maslinastog odela za svog supruga, budući da je on krupnije građe.

Prema spekulacijama, Jelena i Sloba planiraju da svoju svadbu održe sutra, u utorak, uz očekivanje da će prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti. Par je pre dve godine, na Dan zaljubljenih, venčao na Zlataru, a nakon toga su u tajnosti održali i opštinsko venčanje.

Foto: Instagram.com

Jelena Radanović ima problem da nađe Slobi Radanoviću košulju

 


Jelenina objava na Instagramu izazvala je veliku pažnju javnosti, koja s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će Sloba izgledati u maslinastom odelu. Mnogi su komentarisali njihovu originalnost i hrabrost da organizuju nešto tako neobično i jedinstveno, kombinujući proslavu venčanja i rođendana svog sina.

Jelena je istakla da je veoma zahvalna svojim pratiocima na podršci i savetima, te da će se potruditi da pronađe savršeno odelo za svog supruga. Takođe, naglasila je da je oduševljena idejom kombinovanja proslave venčanja i rođendana, te da jedva čeka da pokaže rezultate svoje originalne ideje.

Foto: Instagram.com

Jelena Radanović i Sloba Radanović na bazenu sa sinom

 


Sloba Radanović i Jelena pripremaju neobičnu proslavu kombinujući venčanje i rođendan svog sina. Slobina želja da nosi maslinasto zeleno odelo i maskiranu garderobu predstavljaju izazov koji par rešava uz podršku svojih pratioca na društvenim mrežama. Javnost s nestrpljenjem očekuje da vidi rezultate ove originalne ideje i da bude svedok nezaboravne proslave.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading