BRAK NAŠE GLUMICE PREKINUT JE TRAGEDIJOM, A SADA JE SVE ISPLIVALO NA VIDELO: Eva Ras otkrila istinu o suprugu, DETALJ koji će joj ostati uvek urezan!

Autor:

Zabava

19.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras otkrila detalje o njenom braku!

BRAK NAŠE GLUMICE PREKINUT JE TRAGEDIJOM, A SADA JE SVE ISPLIVALO NA VIDELO: Eva Ras otkrila istinu o suprugu, DETALJ koji će joj ostati uvek urezan!

Foto: A. Nalbantjan

Glumica Eva Ras duže od četiri decenije pati za pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom, o kom i danas uvek priča u superlativu.

Koliko je on nju, takođe, obožavao, kao i na koji način se prema njoj ophodio dočarala je glumica u emisiji "Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Eva Ras u jutarnjem programu

 

- Ja sam obožavala Rasa. U tom vremenu smo više nemali nego imali i napokon mu stigne neka uplata, ja srećna, sad će struju da plati, a on dolazi kući sa ovolikim buketom cveća! Rekao je:"Ako i nemam para, ti moraš da dobijaš cveće. I šta će nam struja?!" - pričala je Eva i dodala da joj suprug nikada nije tražio da mu pegla košulje, jer nije želeo da mu žena bude spremačica i čistačica, već - žena.

- Kad sam se udala za Rasa treći put, brak je postao fantastičan brak, voleli smo se dok nije umro. Ja ga prvi put pitam:"Gde su ti prljave košulje?", a on kaže:"Nisam se ja zato oženio. Ja sam imao čiste košulje i dok se nisam oženio, to nije tvoj problem". On je negde nosio svoje košulje, da mu nikada košulje nisam peglala i prala.

Foto: Republika.rs

Eva Ras intervju

 

- Dok sam bila mlada, uvek sam volela male, krivonoge, zrikave, a ovi lepi muškarci bi mi prilazili da oteraju one, jer osećali su se ugroženo da ja, kao lepotica neka, biram one male, zrikave, krivonoge, o oni rmpalije, razbacani - rekla je ona u jednoj emisiji na Pinku. 

- Porodica i ljubav su dve stvari. Ja jako poštujem ljude koji su privrženi porodici, bez obzira što varaju. Porodica i preljuba ne sme da se meša. Imam jedng prijatelja koji iz tri braka ima četvoro dece, uvek mu govorim:"Ti si kao muž bio grozan, ali kao otac si fantastičan". Znam mu i žene i ljubavnice, sve znam jer smo prijatelji. Svi želimo ne samo ljubav, nego i porodicu. Muškarci koji su promiskuitetni isto vole porodicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading