TELO NIJE NAĐENO! Drama na vrhuncu, i dalje traje potraga za dečakom koji je upao u VODU, otac se pomahnitalo bacio za njim, kamere usnimile SAV UŽAS! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Svet

20.02.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je istakla da će intenzivirati pretragu, uključujući i angažovanje pasa tragača.

TELO NIJE NAĐENO! Drama na vrhuncu, i dalje traje potraga za dečakom koji je upao u VODU, otac se pomahnitalo bacio za njim, kamere usnimile SAV UŽAS! (FOTO,VIDEO)

Foto: pexels.com

Ronjenje

Dečakov otac, koji je hrabro skočio u vodu kako bi pokušao da spase svog dvogodišnjeg sina, konačno je otpušten iz bolnice.

Nakon što je mališan upao u reku Soar u Braunstonu u Lesterširu, policija je intenzivno tragala za njim, ali telo još uvek nije pronađeno.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@telegraph

Potraga za dečakom

Međutim, danas je napravljen značajan pomak u istrazi jer je policija objavila da su pronašli snimak sa sigurnosnih kamera na kojem se vidi trenutak kada je dečak upao u vodu, prenosi Telegraf.

Otkriće ovog snimka predstavlja važan korak ka rešavanju ovog tragičnog slučaja, a policija je istakla da će intenzivirati pretragu, uključujući i angažovanje pasa tragača. Portparolka policije izjavila je da je njihov prioritet lociranje deteta i izrazila uverenje da će mališan uskoro biti pronađen.

Apel građanima i reakcije meštana

Policija je apelovala na građane da se uzdrže od ulaska u reku i samostalne potrage za dečakom, ističući da je njihova saradnja i podrška od suštinskog značaja. Među meštanima, reakcije su bile pomešane. Jedan meštanin, Adam, izrazio je saučešće prema roditeljima dečaka, ističući da je policija preduzela mere kako bi obezbedila bezbednost građana, te da su on i njegova ćerka, pod savetom policije, izbegli vožnju duž reke tog dana.


Ova tragična situacija duboko je potresla zajednicu, a nadanje da će dečakov nestanak biti rešen pruža svetlo u ovim teškim trenucima.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading