MUŠKARAC MOTORNOM TESTEROM OCU ODRUBIO GLAVU I ODSEKAO RUKE! Rođaci naslućivali tragediju? HOROR trese zemlju!

Autor:

Svet

18.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaci navode da su znali za psihološke probleme muškarca.

MUŠKARAC MOTORNOM TESTEROM OCU ODRUBIO GLAVU I ODSEKAO RUKE! Rođaci naslućivali tragediju? HOROR trese zemlju!

Foto: Shutterstock

U gradiću Trikala, na severozapadu Grčke, dogodio se jeziv zločin koji je uznemirio celu zemlju. Muškarac od 46 godina uhapšen je pod sumnjom da je motornom testerom odrubio glavu i ruke svom ocu starom 77 godina.

Čitava okolnost ovog užasnog događaja još uvek se istražuje, a detalji koji su dosad izašli na videlo ostavljaju javnost u šoku, prenosi Protothema.

Psihički problemi i neočekivani zločin

Prema navodima medija, muškarac je pozvao policiju u ranim jutarnjim satima subote, rekavši im da je počinio zločin. Kada je policija stigla na lice mesta, zatekli su zastrašujuću scenu u stolarskoj radionici, gde je navodno sin raskomadao svog oca. Još uvek nije poznat tačan razlog ovog užasnog čina, ali neki izvori spominju da je počinilac možda imao psihičke probleme. Istražitelji se nadaju da će forenzičko veštačenje rasvetliti ovaj slučaj.

Porodična drama i neočekivani motivi

Rođaci osumnjičenog muškarca su izneli da su bili svesni njegovih psihičkih problema, ali da niko nije mogao pretpostaviti da bi došlo do tako stravičnog čina. Otkrili su da je majka osumnjičenog preminula pre nekoliko meseci, ostavivši ga samog i bez podrške.

Prema rečima rođaka, majka i sin su bili veoma bliski, provodeći svakodnevno vreme zajedno u radionici, te je smrt majke možda imala značajan uticaj na psihičko stanje osumnjičenog.

Ovaj užasan događaj ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a grčka javnost je šokirana ovim zločinom koji je potresao čitavu zajednicu.

 

(Protothema)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading