"SAM BOG GA JE SPASIO" Mladić zaspao za volanom, pa sleteo u reku! Automobil i dalje u koritu Morače!

Autor: M.B.

Hronika

20.02.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda u Podgorici.

"SAM BOG GA JE SPASIO" Mladić zaspao za volanom, pa sleteo u reku! Automobil i dalje u koritu Morače!

Foto: Facebook

U nedavnom događaju koji je šokirao stanovnike Podgorice, mladić je izgubio kontrolu nad svojim vozilom i završio sletanjem u korito reke Morače. Nezgoda se dogodila na jednom od mostova koji povezuju grad, a vozilo je završilo u provaliji dubokoj preko 20 metara.

Brza reakcija spasilačkih timova

Nakon što je automobil sleteo s mosta, hitne službe su odmah reagovale i uputile se ka mestu nesreće. Spasioci su brzo stigli na lice mesta i pristupili akciji spasavanja mladića koji se nalazio unutar vozila, koje je bilo delimično potopljeno u reci.

- Mladić je najverovatnije zaspao za volanom i sleteo u vodu. Na svu sreću on se brzo osvestio i uspeo nekako prvo da izadje iz vozila, da ispliva i da se strmim stenama popne do magistrale- kaže za RINU izvor upućen u ovaj slučaj.

Na putu mu je pozlilo, ali je ipak uspeo da stigne do prve pumpe u blizini. Radnici na pumpi su mu pružili prvu pomoć i reagovali brzo i efikasno.


- Mladić je posle prebačen u bolnicu, gde je operisan i uspešno se oporavlja- kaže izvor i dodaje:

- Ovaj dan kad se izvukao iz Morače treba da slavi kao drugi rođendan. Neverovatno je šta je preživeo i kako je uspeo da se spase. I on je pravi heroj, zaista, svaka mu čast. Želimo mu brz oporavak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading