"MILOJE, MILOJE" GRMELO HALOM U PODGORICI! Posle PARTIZANA još jedan Dejanov bivši klub se GROMOGLASNO OPROSTIO od njega!

Autor:

Sport

23.01.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji pozdrav legendi stigao je i iz Morače.

"MILOJE, MILOJE" GRMELO HALOM U PODGORICI! Posle PARTIZANA još jedan Dejanov bivši klub se GROMOGLASNO OPROSTIO od njega!

Foto: KK Budućnost VOLI

Košarkaši Partizana sinoć su, pred prepunom Štark Arenom, odigrali meč 17. kola AdmiralBet ABA lige sa Megom koji je predstavljao i oproštaj od legendarnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića.

Napravljena je atmosfera za pamćenje uz rekordan broj posetilaca na utakmici regionalne lige, ali nisu Grobari jedini koji su na sjajan način odali počast velikom Dekiju.

Budućnost večeras igra meč Evrokupa protiv Ulma, a u Morači je svojevremeno i kao igrač i kao trener boravio Dejan Milojević.

Tim povodom, "Varvari" su rešili da prirede još jednu izvanrednu atmosferu i na pravi način se oproste od čoveka koji je i njihovom klubu dao mnogo. Pred početak utakmice Evrokupa emitovan je film posvećen Milojevićevim danima u plavo-belom, da bi nakon toga navijači počeli da kliču ime.

- "Meni je omiljen i dalje" - pisalo je na transparentu koji je postavljen na krcatim tribinama "Morače" sa kojih je na znak "3, 2, 1" ovog utorka uveče dugo grmelo: "MILOJE"!

Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading