BUDUĆNOST U ČAST DEJANA MILOJEVIĆA: Podgoričani OTVARAJU KAPIJE "Morače"!

Autor:

Sport

20.01.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest šampiona Crne Gore.

BUDUĆNOST U ČAST DEJANA MILOJEVIĆA: Podgoričani OTVARAJU KAPIJE "Morače"!

Foto: Starsport

KK Budućnost oprostiće se od svog bivšeg igrača i trenera Dejana Milojevića.

Milojević je preminuo u sredu u 47. godini života u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara tokom timske večere Golden Stejta.

Podgorički tim od Dejana oprostiće se u utorak.

- KK Budućnost Voli poziva sve navijače da se na utakmici sa Ulmom oprostimo od našeg Dejana Milojevića. Meč 16. kola Evrokupa je na programu u utorak (23.01.) od 19 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve navijače, dok će vlasnici sezonskih karata imati prvenstvo da sednu na svoja mesta. Na utakmicu se ulazi bez karte. Svi u ‘Moraču’ u utorak, u znak sećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu našeg kluba. Za Miloja - stoji u saopštenju Budućnosti.

 

 

Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading