DRAMATIČNA POTRAGA, ŽENA NESTALA U MORAČI! Pripadnici Službe zaštite tragaju za njom u koritu reke

Autor:

Svet

12.02.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za nestalom ženskom osobom

DRAMATIČNA POTRAGA, ŽENA NESTALA U MORAČI! Pripadnici Službe zaštite tragaju za njom u koritu reke

Foto: RINA



Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Podgorice nastavljaju sa intenzivnom potragom za nestalom ženskom osobom, koja je prijavljena kao nestala sinoć. Tokom dana, obučeni pripadnici ove jedinice pretraživali su korito reke Morače, ali do sada, nažalost, potraga nije dala rezultate.

**Obučeni pripadnici na terenu**

Na terenu su angažovani obučeni pripadnici Službe zaštite i spašavanja, koji su posvećeni pronalasku nestale ženske osobe. Njihova predanost ovoj akciji daje nadu da će nestala osoba biti pronađena što je pre moguće.

**Misteriozni nestanak**

Nisu poznate okolnosti pod kojima je ženska osoba upala u reku Moraču, ali je njen identitet poznat pripadnicima Službe zaštite i spašavanja. Ovaj misteriozni nestanak budi zabrinutost među lokalnim stanovništvom, ali istovremeno pokreće solidarnost i angažovanje u potrazi za nestalom osobom.

**Angažovanje zajednice**

Ovaj slučaj nestanka pokazuje važnost zajedničkog angažovanja u rešavanju hitnih situacija. Lokalno stanovništvo je pozvano da pruži podršku i informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju nestale ženske osobe. Solidarnost i brza reakcija zajednice mogu biti ključni faktori u rešavanju ovakvih slučajeva.

**Nadamo se pozitivnom ishodu**

Služba zaštite i spašavanja i dalje intenzivno radi na potrazi za nestalom ženskom osobom, sa nadom da će uskoro biti pronađena i da će se ova priča završiti srećno. Svi resursi su usmereni ka ovoj akciji, a nadležne institucije prate situaciju i pružaju podršku u cilju pronalaska nestale osobe. Očekujemo da će se uskoro pojaviti pozitivni rezultati potrage.

(Rina)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading