TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ?! Majka pevačice se odmah oglasila, PUCA OD SREĆE: Jedva čekam...

Autor:

Zabava

21.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina majka Borka prekinula ćutnju povodom vesti da je njena ćerka u drugom stanju!

TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ?! Majka pevačice se odmah oglasila, PUCA OD SREĆE: Jedva čekam...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nedavno je održala čak pet koncerata u Osijeku, tokom kojih su fanovi primetili pevačicin blago izraženiji stomačić, što je podstaklo spekulacije o mogućoj trudnoći. Ova vest je brzo privukla pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, a ovim povodom se sada oglasila i njena majka, Borka Mihajlović.

Naime, iako je istakla da bi bila presrećna da dobije drugo unuče, te da se porodica proširi, Borka je demantovala glasine o trudnoći svoje ćerke, te stavila tačku na sve glasine.

- Ne. Ne... Daj Bože, ja bih volela! Jedva čekam, ali zasad ništa od toga - istakla je Aleksandrina majka, preneo je 24sata.hr.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Borka Mihajlović na koncertu svoje ćerke u Osijeku

Podsećanja radi, muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavlja da pomera granice popularnosti u Hrvatskoj. Nakon niza rasprodatih koncerata, Prijovićka je postala trenutno najtraženija regionalna pevačica. Nakon što je održala pet uspešnih koncerata u Zagrebu i Osijeku, ona je nastavila sa impresivnim nizom rasprodatih nastupa, uključujući i tri dvorane u Rijeci koje su bile popunjene u rekordnom roku od samo dva dana.

Povodom ovog fenomena se oglasio i gradonačelnik Splita, Ivica Puljak, te izneo interesantne komentare o mogućem Aleksandrinom nastupu u ovom gradu. Naime, na pitanje da li bi Prijovićka mogla nastupiti u Splitu, Puljak je odgovorio potvrdno, ističući da bi podržao takav događaj.

Ja obično ne odlučujem o takvih stvarima, ali da me neko pita - da, zašto ne - istakao je on nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading