TEK SE POMIRILE, A VEĆ NOSE ISTE STVARI: Prijovićka maznula Karleuši OVAJ KOMAD, od cene da ti se ZAVRTI u glavi (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović postale kao prave drugarice!

TEK SE POMIRILE, A VEĆ NOSE ISTE STVARI: Prijovićka maznula Karleuši OVAJ KOMAD, od cene da ti se ZAVRTI u glavi (FOTO)

Foto: ST/B. Jovanović/Dragan Kadić

Muzički fenomen Aleksandra Prijović ne prestaje da ređa uspehe i niže koncerte širom regiona u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada". Ona je sinoć održala četvrti po redu u Osijeku, samo 30 kilometra od svoje porodične kuće u Belom manastiru, gde je provela detinjstvo i tinejdžerske dane.

Prijovićka je za svoje koncerte ponela mnogobrojne skupocene komade koji ostavljaju bez daha, međutim, kako smo mogli da primetimo, popularna pevačica je tokom drugog dela svog sinoćnjeg spektala ponela kreaciju u leopardu printu koju inače potpisuje poznata italijanska modna kuća "Dolče i Gabana".

Republika

Foto: Extra FM/Jurica Cvitanić

Aleksandra Prijović održala četvrti koncert u Osijeku

Njena cena, inače, dostiže cenu do neverovatnih 4.000 evra, a isti stajling ponela je i muzička zvezda Jelena Karleuša u novembru prošle godine za potrebe jednog svog nastupa u Leskovcu.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović nedavno je srela Jelenu Karleušu u jednom beogradskom restoranu, gde su navodno sklopili primirje nakon estradnog rata. Kako su mediji tada preneli, koleginice su kratko popričale i nesuglasice ostavile po strani.

Ja sam se susrela sa njom u restoranu. Izlazila sam iz restorana i srela sam je i, kao uvek kad se sretnemo, pozdravim se, pitam "Kako si". Pitam za njenu porodicu, meni je to potpuno normalno. Ja nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu. Gde god da se nalazim ja pozdravim svakog. Jeste da ona mene nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je bio tu sa drugarima. Svratila sam tu i pozdravila ga, ona nije ni očekivala da će da me vidi - ispričala je Prijovićka, a ovim povodom oglasila se i Jelena:

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović se pomirile

Otišla sam u jedan lep restoran gde mi se učinilo da mi u susret ide neko dete od dvanaest, trinaest godina. Jedna lepa, sitna, mršava devojčica koja mi je rekla: "Ej"! Prepoznala sam Aleksandru Prijović koja mi se jako lepo, sa puno poštovanja javila. Vratila sam je unutra sa mnom i lepo smo se ispričale. Mislim da je bila u društvu supruga. Aleksandra me je oduševila neposrednošću. Dobrodušna je i nije zatrovana onim što su mediji napravili, pogotovo društvene mreže, od našeg odnosa. Rekla sam joj da sve što se pisalo nije tako. Ona mi je izvadila telefon i pokazala da sam ipak mislila na nju, a ja sam joj rekla da mi više ne pokazuje ništa! Izgladile smo sve odnose i jako me je iznendila skromnošću i kulturom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading