NOVA "JEDINICA" DELIJA: Drača će biti veliko pojačanje za nastavak sezone!

Autor:

Sport

18.02.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednički cilj je već postavljen.

NOVA "JEDINICA" DELIJA: Drača će biti veliko pojačanje za nastavak sezone!

Foto: Privatna arhiva Miloš Drača

Novi izazov u karijeri

Prelazni rok u našoj zemlji je zvanično završen pre par dana, sada je na klubovima da polako do početka prvenstva obraduju navijače promocijom novajlija, i da se polako svi vratimo u "takmičarski ritam".

Republika

Sastav Delija iz Mokrina ove sezone igra svoju šestu vezanu takmičarsku godinu u okviru PFL-a Zrenjanin, međutim nakon jesenjih rezultata, to se možda promeni za sledeću godinu. Ekipa zimsku pauzu provodi tim iznad trenutne zone ispadanja, međutim konačna "linija" se neće znati gotovo do poslednjeg kola, zbog situacije u višim rangovima.

Cilj tima iz Mokrina na proleće će svakako biti da se stigne do plasmana u sredinu tabele, kako se ne bi opstanak dovodio u pitanje. Ka tom cilju uprava je dogovorila novo lice u igračkom kadru, pred sam kraj prelaznog roka Miloš Drača je i zvanično postao član sastava Delija.

Republika

Foto: Privatna arhiva Miloš Drača

Drača "nova jedinica" Delija

Miloš je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Pokušaću da pomognem timu iz Mokrina da sačuva status u okviru PFL-a, što je za sada i jedini cilj za naredni period. Nadam se da ću mojim odbranama osigurati prekopotrebne bodove na proleće, i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati. Mom sada već bivšem klubu želim puno sreće u nastavku takmičenja. 

Reč je o čuvaru mreže koji je protekle jeseni branio boje Mladosti iz Radičevića, u dosadašnjoj karijeri ovaj dvadesetdevetogodišnji golman nastupao je još i za Napredak iz Nadalja i Mladost iz Srbobrana.

Vredi napomenti da je tim iz Mokrina protekle jeseni stigao do negativnog epiteta treće najslabije odbrane u ligi, njihov golman je na 15 ligaških utakmica kapitulirao čak 42 puta, što je nešto manje od 3 gola u proseku po meču. Dolaskom Drače među stative, uz određena pojačanja i na drugim mestima u timu, očekuje se na proleće dosta uspešniji period za klub.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading