ODLIČAN RAD UPRAVE: Triling novajlija za dosta jači tim u odnosu na jesenji deo prvenstva!

Autor:

Sport

18.02.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš ono što je bilo potrebno.

ODLIČAN RAD UPRAVE: Triling novajlija za dosta jači tim u odnosu na jesenji deo prvenstva!

Foto: FK Hrtkovci

Prošlogodišnji šampion Opštinske lige Ruma-Irig solidno se snašao u višem rangu, ali je po ocenama ljudi iz kluba to moglo biti dosta bolje.

Republika

Zimsku pauzu u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), ekipa Hrtkovci provodi na desetoj poziciji sa 14 osvojenih bodova. Učinak od tri trijumfa, pet remija i isto toliko poraza bio je dovoljan za plasman u donji deo tabele, uz moguću borbu za opstanak u ligi.

Cilj za drugi deo sezone će svakako biti da se što pre i matematički obezbedi opstanak u ligi, ali na tom putu po dosadašnjim zvaničnim saopštenjima iz kluba neće biti dva dosadašnja fudbalera. Marko Obrovac i njegov imenjak Antonić odlučili su da karijeru nastave u Poletu (Nikinci), i oni su ove zime promenili sredinu, dok je otišao i Filip Krpan.

Što se tiče novajlija u igračkom kadru, prelazni rok otvorio je dolazak Dalibora Samardžića, dobro poznat fudbaler sremskoligaškima, nekada centarfor i najbolji strelac Borca iz Klenka, a doskorašnji član zonaša iz Crne Bare odlučio je da pojača redove Hrtkovaca. Dalibor ima odličan osećaj za gol i veliko iskustvo, što je ekipi dosta falilo tokom prvog dela sezone.

Seriju dolazaka nastavio je Petar Ilić, koji je stigao iz redova Jedinstva iz Platičeva, svoje prve fudbalske korake napravio je u matičnom klubu iz Klenka, odakle i stiže u Hrtkovce. Hitar, brz, tehnički izuzetno spreman, Ilić stiže da pojača sredinu terena.

Triling zimskih novajlija zatvara Branko Jokić, koji stiže da ojača zadnju liniju tima, reč je o igraču koji se najbolje snalazi na mestu štopera. Njegov dolazak će omogućiti Đuri Božiću "rotaciju" na pozicijama štopera i veznog, što je još jedan veliki plus za nastavak prvenstva.

U drugi deo sezone ekipa po mnogim komentarima ulazi ojačana i pored odlazaka, stigli su igrači koji imaju iskustva i iz jačih rangova takmičenja, što će svakako dosta značiti mladom timu.

BONUS VIDEO: 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading