NAJBOLJE ZA KRAJ: Od Josimovića se očekuje da bude važan "šraf" tima!

Autor:

Sport

18.02.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični vezista na novoj adresi.

NAJBOLJE ZA KRAJ: Od Josimovića se očekuje da bude važan "šraf" tima!

Foto: FK Napredak Banatska Topola

Završen je prelazni rok u Banatskoj Topoli, bilo je prometno u oba smera, ali je uprava sve odlaske nadomestila određenim dolascima.

Republika

Što se tiče odlazaka, bilo ih je sedam ove zime iz redova Napretka. Redom su opremu novij klubova zaduživali Radovan Arađanin (Delija Mokrin), Zlatko Đorić (ŽFK Banat), Stanislav Todorov (Vojvodina Bašaid), Šandor Sekereš (ŽAK Kikinda), Stefan Rajtarov (Kozara BVS), Bojan Terzin (Vojvodina Novo Miloševo) i Aleksandar Saravolac koji će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi iz Ruskog Sela.

Bilans prelaznog roka do poslednjeg dana "bio je na nuli", stigli su Goran Grujić, Aleksandar Prokin, Aleksandar Veselić, Žarko Kebić, Nebojša Vidicki, Ognjen Sotjanović i Nikola Eremić. Pobrinula se uprava pred samo zatvaranje "transfer pijace" da bilans bude pozitivan ove zime.

Strahinja Josimović (26), popularni Džaja poslednje je zimsko pojačanje Napretka. Reč je o fudbaleru rođenom u Novom Bečeju, koji je protekle jeseni branio uprave boje "domaćeg" Jedinstva. Josimović igra na poziciji veznog i dolazi kao veliko pojačanje za sredinu terena.

Republika

Foto: FK Napredak Banatska Topola

Teren u Banatskoj Topoli

Trener Vasković je bio jedan od najupornijih povodom Josimovićevog dolaska, i na kraju je dogovorena saradnja na obostrano zadovoljstvo. Od Strahinje se očekuje da ubrzo nakon takmičarskog debija postane jedan od glavnih šrafova ekipe, i da tim dobije potpuni drugačiji, ofanzivni izgled njegovim dolaskom.

U dosadašnjem pripremnog periodu izabranici trenera Vaskovića odigrali su tri kontrolna susreta, dva puta su poraženi, dok je jedan meč završen bez golova. Treba napomenuti da su rezultati u ovom periodu uglavnom u drugom planu, i da se uglavnom na tim utakmicama isprobavaju kombinacije i moguće postave za takmičarske duele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading